Fibromyalgi, brutt innvendig

Fibromyalgi: blir brutt inne og jeg tror ingen kan forstå hva jeg føler … er sykdommen av uuttalte følelser

Våre følelsesmessige tilstander kan behandle alle slags sykdommer: hypertensjon, hjertesykdommer eller nervesykdommer av forskjellige typer. De forskjellige forholdene kan ikke bare bidra til å forvandle vår fysiske helse, men også for å lette helbredelsen på et dypere nivå. Hemmeligheten er å oppdage og forstå meldingene bak fysiske plager for å kunne vite og leve bedre.

For å forstå denne psykosomatiske forbindelsen må vi først innse at sinnet og kroppen tilhører sammen, sier forfatteren. Normalt ser vi kroppen som en “pakke” som følger med oss, vi setter pris på det faktum at når det er skadet, bør det føre til at legen din reparerer den. “Dessverre er denne visjonen svært begrenset. Han benekter kompleksiteten til energiene som danner vårt vesen, energiene som flyter og kommuniserer med hverandre. (…) Det er ingen adskillelse mellom hva som skjer i sinnet (tanker og følelser) og hva som skjer i kroppen ”

En ting å vurdere fibromyalgi fordi symptomene er lite kjente mennesker som lider av sykdommen tror at andre ikke tror fordi smertene er det ikke. Fibromyalgi er ansett som en kontroversiell diagnose, og noen forfattere hevder at det ikke er en sykdom å bli vurdert fordi, blant annet fravær av unormalt i fysisk undersøkelse, laboratorieprøver eller målene for medisinsk imaging tester.

Offisielt kalt fibromyalgi en rekke symptomer og lite kjente muskel- og skjelettplager, som hovedsakelig er preget av ekstrem trøtthet, vedvarende smerteintensitet, variabel stivhet i muskler, sener og et bredt spekter av andre psykiske symptomer som søvnforstyrrelser, morgenstivhet, hodepine og problemer i sinnet og minne, noen ganger kalt “black-outs”, som ofte hindrer den daglige funksjonen av mennesker. Det er en “ikke-smittsom” sykdom som rammer ca 3-6% av unge kvinner, for det meste mellom 20 og 50 år gammel.

Du er også interessert:       Hva vil du si?

I dag skal vi dele et intervju med Maria Àngels Mestre, en kvinne som lider av fibromyalgi kunne forlate og ingen offisiell reaksjon fra legen henne på hennes egen fortjeneste. Siden da har det blitt skrevet og informert pasientene om det og andre kroniske sykdommer. Håper vil være en verdifull hjelp …

Hva er fibromyalgi?

Fibromyalgi er sykdommen av uuttalte følelser. Det er resultatet av en intern konflikt, vi skjer. Det mest berørte organet er leveren, depotet av følelser inneholdt i samsvar med tradisjonell kinesisk medisin. Regulerer fascia, muskler, sener, ligamenter, ledd, vener og arterier, kanaler og syn. Denne organismen er også ansvarlig for avgiftning av alle giftstoffer som gjør oss syk både fra utsiden og innsiden.

Hva er de vanligste symptomene?

Fibromyalgi har et bredt utvalg av symptomer, den viktigste generaliserte muskelskjelettsmerte, stivhet og tretthet, ledsaget av en reduksjon i konsentrasjon og hukommelse, søvnløshet, irritabel tarm, irritabel blære, hodepine, angst, hvileløse ben-syndrom, brystsmerter, tung og smertefull menstruasjon, nedsatt syn, kramper, etc.

Hva slags mennesker lider?

Med helse og harmoni, må vi tenke, føle (følelser) og handling (action / tale) justering. I fibromyalgi, det er vanstyre av tanker og følelser, fordi deres energi ikke er utgitt i handling eller tale. Den undertrykkes og tankens kraft og følelser blokkeres som spenning, som manifesterer seg i smerte og en rekke symptomer.

Du      søkte på    :     EMOTIONS INFLUENCE MOREN AV BABY

Hvorfor er det flere saker blant kvinner enn menn?

Kvinnen er mer emosjonell og mer praktisk. Hans hår er mer emosjonelt, mens menn er mer mentale og teoretiske. Dessuten er faktoren som gjør denne sykdommen mulig, undertrykkelse. Det er ingen tvil om at kvinner i vår barndoms ungdom er mer undertrykt enn menn.

“Hvis denne sykdommen?

Som alle sykdommer er fibromyalgi multifaktoriell, men opprinnelsen ligger i de stive kulturelle, familie- og sosiale vaner som manifesterer seg i undertrykkelsen av barndommen. Barnet kopierer disse mønstrene for å bli elsket, og blir lydig og underdanig, uten å være, og begynner å utvikle et falsk selv, for å avvike fra dets essens. De psyko-emosjonelle ufullkommenhetene som følger med pasienter er stolthet av å føle seg verdsatt av perfeksjonistiske omgivelser og undertrykt sinne, en følelse som, hvis ikke utgitt, er en ødeleggende helse.

Har du en behandling eller er det virkelig en kronisk sykdom?

Det kan gjenopprette helse hvis det er vår vilje, vi har den nødvendige informasjonen, og vi er klare til å gjøre endringer i hele mannen. Vi trenger en transformasjon av tenkning, følelse og handling, noe som genererer en ny og sunn, fri og glad.

Hva er transkranial stimulering?

Transcranial stimulering er basert på produksjon av en elektrisk strøm i hjernegruppene. Vi vet at elektrisk kraft skaper elektromagnetiske felt, så jeg tror at fibromyalgi ikke er den mest hensiktsmessige. Hvis vi ønsker å øke nevrotransmittere som serotonin og melatonin, har vi først mindre invasive hjelpemidler, for eksempel mat og medisiner. For å øke nivået av nevrotransmittere anbefales det at pulser som inneholder tryptofan er en induktor av disse nevrotransmittere.

Vi er også interessert i:       Noen baner gir din personlighet dine evner

Hvordan kan du forbedre symptomene?

holdningsendringen fører oss til å slutte å føle ofre for å ta ansvar, å slutte å være passiv for å være aktiv, for å håndtere sykdommen oss selv som hovedpersoner gjennom empowerment: – som et middel , endringer er nødvendig. Håper dette ikke vil kurere oss, vi må og ikke overholde opprør, ta våre egne beslutninger og styre våre liv. Vi trenger også en livsstilsendring, noe som forenkler og etterlater stress. Det er også nødvendig å erstatte de standarder som er etablert og forstått av vår levede erfaring, som hjelper oss å si “nei” uten å føle seg skyldig. Det er viktig å endre vaner som gjør oss vondt, spesielt mat, en mat som renser oss av giftig lever, inkludert rusmidler,

“Er det en slags moderne sykdom?

-NO Overførbare sykdommer på grunn av psyko-følelsesmessige mangler i menneskeheten, men disse øker og forverres av mangel på kosthold og livsstil. For tiden er denne sykdommen vanlig på grunn av selvtillit som kvinnen selv har satt opp for å nå alle områder av moderne liveshow, som yrke av jobb, familie, hjem, sosiale relasjoner, etc. ofte uten mulighet til å lede livet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *