Fibromyalgi, brudt inde

Fibromyalgi: bliver brudt inde, og jeg tror ingen kan forstå, hvad jeg føler … er sygdommen af ​​uudtalte følelser

Vores følelsesmæssige tilstande kan behandle alle mulige sygdomme: hypertension, hjertesygdomme eller nervesygdomme af forskellige typer. De forskellige omstændigheder kan ikke kun bidrage til at omdanne vores fysiske sundhed, men også for at lette helbredelsen på et dybere niveau. Hemmeligheden er at opdage og forstå meddelelserne bag fysiske lidelser for at kende og leve bedre.

“For at forstå denne psykosomatiske forbindelse må vi først erkende, at sindet og kroppen tilhører hinanden,” siger forfatteren. Normalt betragter vi kroppen som en “pakke”, der ledsager os, vi sætter pris på det faktum, at når det er beskadiget, skal det føre til din læge at reparere den. “Desværre er denne vision meget begrænset. Han benægter kompleksiteten af ​​de energier, der danner vores væsen, de energier, der flyder og kommunikerer med hinanden. (…) Der er ingen adskillelse mellem hvad der sker i sindet (tanker og følelser) og hvad der sker i kroppen ”

Én ting at overveje fibromyalgi, fordi dens symptomer er lidt kendte mennesker, der lider af sygdommen tror, ​​at andre ikke tror, ​​fordi smerten er ikke. Fibromyalgi betragtes som en kontroversiel diagnose, og nogle forfattere hævder, at det ikke er en sygdom, der skal overvejes, fordi blandt andet, fraværet af abnormiteter i fysisk undersøgelse, laboratorietest eller målsætninger for medicinske billeddannende undersøgelser.

Officielt kaldet fibromyalgi en række symptomer og mindre kendte lidelser i bevægeapparatet, der hovedsageligt er karakteriseret ved ekstrem træthed, vedvarende smerte intensitet, variabel stivhed af muskler, sener og en lang række andre psykiske symptomer, såsom søvnforstyrrelser, morgenstivhed, hovedpine og besvær i sindet og hukommelse, også kaldet “blackouts”, der ofte forhindrer funktionen af ​​mennesker dagligt. Det er en “ikke-smitsom” sygdom, der påvirker omkring 3 til 6% af unge kvinder, for det meste mellem 20 og 50 år.

Du er også interesseret:       Hvad vil du sige?

I dag vil vi deler et interview med Maria Angels Mestre, en kvinde, der lider af fibromyalgi kunne forlade og ingen officiel reaktion fra hendes læge på hendes egne fortjenester. Siden da er der skrevet og underrettet til patienter om det og andre kroniske sygdomme. Håb vil være en værdifuld hjælp …

Hvad er fibromyalgi?

Fibromyalgi er sygdommen af ​​uudtalte følelser. Det er resultatet af en intern konflikt, vi sker. Det mest berørte organ er leveren, depotet af følelser indeholdt i overensstemmelse med traditionel kinesisk medicin. Regulerer fasciae, muskler, sener, ledbånd, led, vener og arterier, kanaler og syn. Denne organisme er også ansvarlig for afgiftning af alle toksiner, der gør os syge, både udefra og inde.

Hvad er de mest almindelige symptomer?

Fibromyalgi har en lang række symptomer, den vigtigste generaliserede muskuloskeletale smerter, stivhed og træthed, ledsaget af et fald i koncentration og hukommelse, søvnløshed, irritabel tarm, irritabel blære, hovedpine, angst, rastløs ben-syndrom, brystsmerter, tung og smertefuld menstruation, nedsat syn, kramper, osv

Hvilke slags mennesker lider?

Med sundhed og harmoni, må vi tænker, føler (følelse) og handling (action / tale) justering. I fibromyalgi, der er dårlig forvaltning af tanker og følelser, fordi deres energi ikke frigives i aktion eller tale. Handlingen undertrykkes og tankens kraft og følelser er blokeret som spændinger, som manifesterer sig i smerte og en række symptomer.

Du      søgte efter    :     EMOTIONS INFLUENCE MOREN AF BABY

Hvorfor er der flere tilfælde blandt kvinder end mænd?

Kvinden er mere følelsesmæssig og mere praktisk. Hans hår er mere følelsesmæssigt, mens mænd er mere mentale og teoretiske. Desuden er den faktor, der gør denne sygdom mulig, undertrykkelse. Der er ingen tvivl om, at kvinder i vores barndoms ungdom er mere undertrykt end mænd.

“Hvis denne sygdom?

Fibromyalgi er ligesom alle sygdomme multifaktoriale, men oprindelsen ligger i de stive kulturelle, familie- og sociale vaner, der manifesterer sig i undertrykkelsen af ​​barndommen. Barnet kopierer disse mønstre til at blive elsket og bliver lydig og underdanig uden at være og begynder at udvikle et falsk selv, at afvige fra dets essens. De psyko-følelsesmæssige ufuldkommenheder, der ledsager patienter, er stolt af at føle sig værdsat af det perfektionistiske miljø og undertrykt vrede, en følelse, der, hvis den ikke er frigivet, er et ødelæggende helbred.

Har du en behandling eller er det virkelig en kronisk sygdom?

Det kan genoprette helbred, hvis det er vores vilje, vi har de nødvendige oplysninger, og vi er klar til at foretage ændringer i hele manden. Vi har brug for en forandring af tænkning, følelse og handling, hvilket skaber en ny og sund, fri og glad.

Hvad er transcranial stimulering?

Transcranial stimulation er baseret på produktion af en elektrisk strøm i hjernegrupperne. Vi ved, at elektrisk kraft skaber elektromagnetiske felter, så jeg tror, ​​at fibromyalgi ikke er den mest hensigtsmæssige. Hvis vi vil øge neurotransmittere som serotonin og melatonin, har vi først mindre invasive hjælpemidler, såsom mad og medicin. For at øge niveauet af neurotransmittere anbefales det at pulser indeholdende tryptophan er en inducer af disse neurotransmittere.

Vi er også interesserede i:       Nogle jernbaner, din personlighed giver dig dine øjne

Hvordan kan du forbedre symptomerne?

holdningsændringen får os til at stoppe med at føle ofre for at tage ansvar, for at holde op med at være passiv for at være aktiv, at styre sygdommen os selv som hovedpersoner gennem empowerment: – som et middel , der er behov for ændringer. Håber, at dette ikke vil helbrede os, vi må og ikke overholde oprør, træffe egne beslutninger og styre vores liv. Vi har også brug for en livsstilsændring, som forenkler og efterlader stress. Det er også nødvendigt at erstatte de standarder, der er fastlagt og forstået af vores levede erfaring, som hjælper os med at sige “nej” uden at føle sig skyldig. Det er vigtigt at ændre de vaner, der gør os ondt, især mad, en mad, der fjerner os giftig lever, herunder stoffer,

“Er det en slags moderne sygdom?

-NO Overførbare sygdomme på grund af psyko-følelsesmæssige mangler i menneskeheden, men disse øges og forværres af mangel på kost og livsstil. På nuværende tidspunkt er denne sygdom almindelig på grund af selvtillid, som kvinden selv har opstillet for at nå alle områder af moderne liveshows, som jobskabelse, familie, hjem, sociale relationer mv ofte uden mulighed for at lede livet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *