10 werkelijke oorzaken van fibromyalgie die uw arts nooit over

Fibromyalgie is een aandoening die wordt gekenmerkt door wijdverbreide musculoskeletale pijn gepaard gaan met vermoeidheid problemen, slaap, geheugen en stemming. Onderzoekers geloven dat fibromyalgie versterkt pijnlijke sensaties die de manier waarop de hersenen verwerken pijnsignalen beïnvloeden.

De symptomen beginnen meestal na een fysiek trauma, chirurgie, infectie of psychologische stress. In andere gevallen zijn de symptomen opgebouwd in de tijd zonder triggering event.

 Vrouwen hebben meer kans om fibromyalgie te ontwikkelen dan mannen. Veel mensen met fibromyalgie hebben ook spanningshoofdpijn, kaakgewricht dysfunctie (TMJ), prikkelbare darm syndroom, angst en depressie.

Volgens een arts van functionele geneeskunde, de volgende vragen zijn de top 10 oorzaken van fibromyalgie.

10 De oorzaken van fibromyalgie

1 gluten.

Gluten wordt vaak aangeduid als een “grote scam”, want het is in verband gebracht met meer dan 55 ziekten. De symptomen meestal manifesteren als problemen met de spijsvertering, maar problemen, zoals neurologische aandoeningen, zoals slaapstoornissen, vermoeidheid, depressie, gedragsproblemen, cognitieve stoornissen en pijn aandoeningen.

2. supercrescimento Candida

Candida is een gist geslacht, die een kleine hoeveelheid in de darm groeit. Het probleem ontstaat wanneer woekert en vernietigt de darmwand. Derhalve komt in de bloedbaan, waarbij giftige mater in het systeem en veroorzaakt symptomen zoals pijn, vermoeidheid en verwarring. In het algemeen zijn de meeste patiënten met fibromyalgie hadden Candida overgroei.

3. schildklier

De meeste mensen met problemen met de schildklier niet weten dat ze hebben één, en tot 90 procent van hen lijdt aan hypothyreoïdie. Om de functie van de schildklier te meten, moet de arts controleert met zes verschillende bloedgroepen markers. De evaluatie en de diagnose van de schildklier aandoeningen, de dokter moet zich concentreren op het ideale bereik in plaats van standaard referentie bereik. Krijg schildklier niveaus in optimale bereik verlicht meestal vermoeidheid, slaapstoornissen, depressie en mentale verwarring.

4. Voedingstekorten

Fibromyalgie patiënten vaak een tekort aan magnesium, vitamine D en vitamine B12. Interessant, veel artsen beweren dat verhoogde gehalten aan magnesium konden ze de toestand van de patiënt te keren. De beste manier om de magnesiumniveaus magnesium meten gemeten niveaus van rode bloedcellen die kunnen worden getest in het laboratorium.

5. darm bacteriële overgroei (SIBO) en leaky gut

Wist u dat bacteriën overtreffen menselijke cellen in het lichaam? Bij het uit balans, meestal als gevolg van antibiotica en een hoog suikergehalte dieet, kunnen zij hun vermogen verliezen, zowel om te verteren en te absorberen voedingsstoffen, vooral vitamine B12. Iedereen die met de diagnose fibromyalgie of chronische ziekte, moet eerst het oplossen van het spijsverteringskanaal, als een vicieuze cirkel waarin alles met elkaar verbonden is.

6. bijnierinsufficiëntie

Chronische stress, al dan niet echt, is de belangrijkste oorzaak van bijnier vermoeidheid. Chronische pijn staten bijnier, hoewel in de meeste gevallen is er geen initiële bijnier stress. vitaminetekorten, candida, voedselintolerantie en kwik toxiciteit zijn de meest voorkomende factoren van bijnier stress en wordt aanbevolen om de bijnieren te adaptogene kruiden te ondersteunen tot de wetenschap is de oorzaak en hoe het kan worden opgelost.

7. mycotoxinen

Mycotoxinen zijn toxische verbindingen door giftige schimmel. Er wordt geschat dat 25 procent van de bevolking draagt ​​het gen dat er meer gevoelig voor de schadelijke effecten van mycotoxinen wordt. Helaas, conventionele milieu schimmel testen niet bewijzen, maar alleen de niveaus van schimmel mycotoxinen.

8. kwiktoxiciteit

Kwik is zeer giftig voor het lichaam en wordt beschouwd als een mogelijke oorzaak van fibromyalgie en andere chronische ziekten, zoals neurologische stoornissen, autoimmuunziekten, chronisch vermoeidheidssyndroom, en zelfs kanker. Dat is de reden waarom veel artsen adviseren hun patiënten om een ​​biologische tandarts en krijgen hun kwik amalgaamvullingen verwijderd.

9. glutathiondeficiëntie

Glutathion is een belangrijke antioxidant die een belangrijke rol in het ontgiften speelt. Dit recycleert het lichaam, tenzij giftig materiaal groter is dan de normale hoeveelheid of het lichaam niet de voor de productie en recycling van glutathion enzymen. Het bleek dat glutathion genomen of voorlopers zoals molen distel en NAC helpt bij de behandeling van vermoeidheid.

10. MTHFR

MTHFR is een enzym dat nodig is voor methylering, een belangrijke metabolische processen. Tijdens dit proces, zowel foliumzuur en foliumzuur worden omgezet in actieve vormen die het lichaam kan gebruiken. Elke mutatie veroorzaakt MTHFR het lichaam minder goed in staat om methylaat en giftige stoffen zoals lood en kwik te ontgiften. Mutaties andere heeft dit gen, des te hoger de eisen aan folinezuur ACIC teneinde B6 en B12 Methyl-methyl de detoxificatie te handhaven werkt normaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *