Magnesium voor fibromyalgie: hoe het kan helpen de pijn

Of u of is een geliefde, we weten allemaal mensen die gewoon   verkeerd  . Zij kwetsen alle tijd en zijn gewoon gedragen met pijn.

Dat is wat het is om fibromyalgie. Je spieren pijn en kwaad, ze voelen zich slechter met de aanraking of druk, en pijn hebben de hele tijd leidt tot chronische vermoeidheid.

Gelukkig is er een recente studie blijkt dat het nemen van magnesium voor fibromyalgie kan helpen bij het verminderen van het aantal call punten aanbiedingen en de algemene intensiteit.

Zie ook Afbeelding

Wat is fibromyalgie?

De meest voorkomende symptoom van fibromyalgie (of “FM” of “fibro”, zoals patiënten call) is wijdverbreid spierpijn. Andere veel voorkomende symptomen zijn vermoeidheid en cognitieve dysfunctie ( “van fibrofog”).

De oorzaak van de pijn en vermoeidheid is niet bekend, hoewel sommige onderzoek blijkt dat mensen met fibromyalgie een grotere gevoeligheid voor pijn kan hebben ontwikkeld.

Trauma, repeterende bewegingen, en chirurgie zijn allemaal gekoppeld aan de eerste fibromyalgie symptomen bij sommige mensen. Genetica kan ook een rol spelen.

Psychologische stress kan een factor zijn. Fibromyalgie wordt vaak geassocieerd met stress, angst en depressie.

Fibromyalgie treft vrouwen 7-9 keer vaker dan mannen.

Wat medicatie beschikbaar is?

Een aantal medicijnen kan nuttig zijn, vooral Lyrica, Cymbalta en Savella. Hoe ze slagen kan afhangen van de mate van pijn, depressie, spieractiviteit of slaap-gerelateerde problemen.

In het bijzonder kan de pijnvermindering eigenschappen van deze geneesmiddelen als gevolg van de afgifte van neurotransmitters in de hersenen.

Helaas, net als bij elke medicatie kunnen er bijwerkingen zijn. Lyrica kan slaperigheid, gewichtstoename, en zwelling van de ledematen veroorzaken. Cymbalta kan brengen depressie en suïcidale risico’s. Savella kunnen soortgelijke bijwerkingen hebben, maar is specifiek geassocieerd met misselijkheid, slapeloosheid, abnormale hartslag en BP problemen.

 

Omgaan natuurlijk het verminderen van stress

De fysieke en mentale stress worden geassocieerd met veel gevallen van fibromyalgie. Werken om de algehele stress te verminderen in uw omgeving kan een positieve invloed hebben op symptomen. Zo kan de reactie van uw lichaam om stress te verminderen.

Het is belangrijk om voor jezelf te zorgen door het elimineren van wat je stress. Je kunt geen nee zeggen tegen alles, maar je kunt vaak tijdelijk opzij zetten bepaalde dingen, zodat u zich kunt concentreren op genezing.

Sommige stressoren je niet kunt elimineren, echter. Goede manieren om te voldoen aan deze omvatten ontspanning, beweging, meditatie, en krijg meer slaap. In het bijzondere oefening, is hart-en vaatziekten is aangetoond dat de ernst van de symptomen te verminderen.

Magnesium voor fibromyalgie?

Hoe zit het met de voeding als symptoombestrijding methode?

Een recente studie heeft aangetoond dat mensen met fibromyalgie hebben de neiging om lage niveaus van verschillende mineralen, waaronder magnesium hebben.

Een andere studie toonde nog interessanter is dat suppletie met magnesium citraat vermindert het aantal gevoelige punten evenals hun ernst. Het hielp ook een vermindering van depressie die vaak wordt geassocieerd met fibromyalgie.

Er is ook een infographic om set die een scala van fibromyalgie behandelingen laat zien en hoe elke heeft bijgedragen aan mensen die naar een enquête reageerden Cure. Magnesium is in het kwadrant rechtsboven behandelingen die het in de groep zet “effectieve en populair.”

Persoonlijk vond ik een beetje magnesium aan mijn moeder kort nadat ik begreep hoe het helpt me een hoofdpijn, angst en duizeligheid. Ze zei dat het hielp veel met haar fibromyalgie. Vooral   mijn moeder zei dat de meeste hielp haar magnesium malaat  .

 

Wat helpt u?

Als u fibromyalgie en een manier om te gaan dat je helpt gevonden hebt, laat het ons weten in de reacties hieronder.

Zoals altijd raden we u aan uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener te raadplegen om te bepalen uw optimale niveau van magnesium, en kijk of magnesium suppletie is goed voor je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *