lichaamstemperatuur bij fibromyalgie

De lichaamstemperatuur bij fibromyalgie, een raadsel dat patiënten die lijden aan de pijn van de crisis of vermoeidheid met fibromyalgie en / of chronisch vermoeidheidssyndroom myalgic encephalomyelitis. Dit kan de druppels in reactie op de symptomen van koorts temperatuur en bij normale temperaturen. De verklaring voor deze symptomen de patiënt fibromyalgie genoemd als een kapotte thermostaat en overeenkomen met alle.

Norepinefrine vasoconstrictie bij fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom

Nieuw-Zeeland Dr. LO Simpson De onderzoeker hypothese dat CVS is het resultaat van “onvoldoende beschikbaarheid van zuurstof als gevolg van slechte capillaire circulatie. “Simpson wijst capillaire stroming capillairen kleiner dan gebruikelijk en de aanwezigheid van abnormale rode bloedcellen aangetast.

vasoconstricción

Wanneer de lichaamstemperatuur lager dan ongeveer 37 graden Celsius is, begint mechanismen warmte die al in het lichaam, en andere mechanismen om de warmtegenererende verhogen behouden.

Een van de eerste gevolgen is intens vasoconstrictie van de bloedvaten in de huid van het hele lichaam. De achterste hypothalamus sterk activeert het sympathetische zenuwstelsel signalen naar de bloedvaten van de huid en intense vasoconstrictie optreedt in het lichaam.

body warmteverlies

Deze vaatvernauwing voorkomt uiteraard de warmtegeleiding inwendige delen van het lichaam aan de huid. Daarom, met een maximale vasoconstrictie enige warmte die het lichaam kan verlaten worden direct door de isolerende lagen van de huid aangedreven. Dit effect houdt de warmte in het lichaam. ( “Menselijke Fysiologie en ziekte mechanismen,” Guyton, pg.554)

de pulsen worden doorgegeven aan de adrenale medulla sympathische terwijl alle bloedvaten worden overgedragen. Deze pulsen veroorzaken bot scheidt adrenaline en noradrenaline in de bloedstroom. Deze twee hormonen worden gedragen door het bloed naar alle delen van het lichaam, wanneer deze rechtstreeks inwerken op de bloedvaten, meestal vasoconstrictie veroorzaken. (Ibid, pg.166)

noradrenaline

Norepinephrine vasoconstrictoire effecten in alle vasculaire bedden in de buurt van het lichaam en de adrenaline heeft soortgelijke effecten in de meeste, maar niet allemaal. (Ibid, pg.167)

Volgens de resultaten van een studie, fibromyalgie, pijn is opgeroepen door noradrenaline. norepinefrine bijnierhormoon kan verantwoordelijk zijn voor lichamelijke pijn geassocieerd met fibromyalgie. De voltooiing: FM patiënten hebben pijn veroorzaakt door noradrenaline. Deze bevinding ondersteunt de hypothese dat FM een sympathiek gehandhaafd pijnsyndroom kan zijn.

Een andere studie – microcirculatie en abnormale temperatuur boven gevoelige punten bij fibromyalgie patiënten – gebleken dat er een vasoconstrictie in de huid boven gevoelige punten van fibromyalgie patiënten ondersteunen van de hypothese dat fibromyalgie is gerelateerd aan plaatselijke hypoxie huid over gevoelige punten.

Logisch; norepinefrine veroorzaakt vasoconstrictie is waarschijnlijk verantwoordelijk voor pijn geassocieerd met trigger-punt van fibromyalgie.

Hoe het heeft invloed op de daling van de lichaamstemperatuur Fibromyalgie-

de temperatuur van de oefening en het lichaam fibromyalgie

Sommige studies hebben aangetoond dat de oefening, de persoon met fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom / MS daadwerkelijk ervaring daling van de lichaamstemperatuur. Wanneer het tegenovergestelde reactie wordt verwacht.lichaamstemperatuur bij fibromyalgieof zuurstof in de hersenen – het tegenovergestelde van wat er gebeurt in normale mensen. Het gebrek aan zuurstof in de hersenen bleef voor meerdere dagen, zelfs na een korte activiteit “- Ismael Mena,” Studie van de doorbloeding van de hersenen bij patiënten NeuroSPECT door chronisch vermoeidheidssyndroom ”

Antwoord op een gezond persoon uit te oefenen

In een gezonde persoon verhoogt oefening doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de cellen. Cellen produceren ATP, wordt veel uitgegeven om warmte te produceren in het lichaam. Met de toename van de lichaamstemperatuur meer verhogen metabolisme, productie en warmte-energie. De stofwisseling stijgt met 15% per graad Celsius van de lichaamstemperatuur.

abnormale respons bij fibromyalgie en CFS / ME

In het geval van een persoon met CFS / FM, de oorzaken van de oefening verhoogt de bloedtoevoer naar de extremiteiten.

Maar als gevolg van blokkades die interfereren met de productie van energie in de mitochondriën, minder ATP gegenereerd. ATP wordt gegenereerd wordt gebruikt als brandstof voor de activiteit van het jaar, relatief weinig, is het beschikbaar voor de productie van warmte. Een groot deel van de ATP wordt gevormd door de anaërobe proces van glycolyse. De accumulatie van een bijproduct van glycolyse, pyrodruivenzuur, oorzaken geworden zuur in de weefsels, indirect blokkeren energieproductie in de mitochondriën.

Aangezien bloed uit de leden wordt gepompt en de weefsels hebben deze weinig warmte,   het netto effect is dat het bloed wordt gekoeld, waardoor de lichaamstemperatuur verlagen  . Dat zou de bevindingen van het onderzoek naar de effecten van lichaamsbeweging en CFS uit te leggen.

Je kunt waarschijnlijk afleiden dat massage kan ook een soortgelijk effect om de lichaamstemperatuur te verlagen hebben.

Een van de doelstellingen van de massage verhoogt de bloedcirculatie in het weefsel. Dit is het tegenovergestelde van een van de doelstellingen van vasoconstrictie in de weefsels is lichaamswarmte behouden. De verhoogde doorbloeding van de weefsels door de weefsels thermische massage.

De gevolgen van de toename van de  noradrenaline

Maar tegen welke prijs? Afvaart van de lichaamstemperatuur? En hoe het lichaam zal reageren? Waarschijnlijk de bijnieren scheiden noradrenaline voor meer doorbloeding en de instandhouding van warmte. Met de   toename van de noradrenaline kunt ook een toename van de pijn  .

samenvatten; Vanwege de sluizen van energieproductie mitochondriale ATP, het lichaam niet in staat om de gewenste werktemperatuur van 37 graden te houden. Hitte behouden, bloedtoevoer naar de extremiteiten vermindert vasoconstrictie van het hormoon noradrenaline. Hoge niveaus van noradrenaline in het bloed te dragen aan pijn lichamelijk. Oefening heeft het effect van het verlagen van de lichaamstemperatuur meer bij mensen met het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie.

meer norepinefrine wordt uitgescheiden om hitte behouden, en het resultaat is meer pijn.

Tips en trucs

Bewegen is goed. Maar wees voorzichtig niet te overdrijven. Je moet goed te kleden om warmteverlies te minimaliseren. Als de temperatuur van de buitenlucht is koud of zelfs cool, op een hoed en handschoenen meer warme kleren. De meeste lichaamswarmte ontsnapt gemaakt hoofd.

Wandelen is waarschijnlijk een van de beste oefeningen die je kunt doen. Als u niet in staat zijn te doen, stretching, geleidelijk verhogen van de hoeveelheid van de oefening je kan verdragen.

Als u een sauna, klaar bent met uw training met enige tijd in de sauna en drink een paar glazen water. Dit zal ertoe bijdragen sommige metabole zuur afval uw lichaam.

Als u masseren, het vinden van een / therapeut eerste warmen je lichaam voordat masseren u. Er zijn massage therapeuten nu gebruik maken van sauna’s. warmte massage vóór en na elkaar thermische FIR. Drink een glas water voor en na om te helpen bevrijden het lichaam van metabole afval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *