kroppstemperatur i fibromyalgi

Kroppstemperatur i fibromyalgi, en gåte at pasienter som lider av smerte av den krise eller tretthet med fibromyalgi og / eller kronisk tretthetssyndrom Få ME. Dette kan være dråpene i respons til symptomer på feber temperatur og med normale temperaturer. Forklaringen på disse symptomene pasienten har Fibromyalgi kalles som en ødelagt termostat og matche alt.

Noradrenalin vasokonstriksjon i fibromyalgi og kronisk tretthetssyndrom

New Zealand Dr. LO Simpson Forskeren hypotese om at CFS er et resultat av “utilstrekkelig oksygen tilgjengelighet på grunn av dårlig kapillær sirkulasjon. “Simpson tildeler kapillarstrømning kapillarene er svekket mindre enn vanlig, og nærvær av unormale røde blodceller.

vasoconstricción

Når kroppstemperaturen er mindre enn omtrent 37 grader Celsius, begynner mekanismer for å holde på varmen at det allerede i kroppen, og andre mekanismer for å øke de varmegenererende priser.

En av de første effektene er intens vasokonstriksjon av skipene i huden på hele kroppen. Den bakre hypothalamus sterkt aktivere sympatiske nervesignaler til blodkarene i huden og intens vasokonstriksjon forekommer i hele kroppen.

kroppsvarmetapet

Dette vasokonstriksjon åpenbart hindrer varmeledning innvendige deler av kroppen til huden. Derfor, med en maksimal vaso konstriksjon den eneste varme som kan forlate kroppen kan bli drevet direkte av de isolerende lag av huden. Denne effekten holder varmen i kroppen. ( “Human fysiologi og sykdomsmekanismene,” Guyton, pg.554)

pulsene blir overført til binyremargen sympatiske mens de overføres til alle blodkar. Disse pulser, fører til benet utskiller adrenalin og noradrenalin inn i blodstrømmen. Disse to hormoner blir båret av blodet til alle deler av kroppen, hvor de virker direkte på blodårene, vanligvis for å forårsake vasokonstriksjon. (Ibid, pg.166)

noradrenalin

Noradrenalin vasokonstriktoreffekter i alle vaskulære senger nær kroppen og adrenalinet har lignende effekter i de fleste, men ikke alle. (Ibid, pg.167)

Ifølge resultatene av en studie, fibromyalgi, smerte er fremkalt av noradrenalin. noradrenalin adrenal hormon kan være ansvarlig for kroppssmerter forbundet med fibromyalgi. Ferdigattest: FM pasienter har smerter forårsaket av noradrenalin. Dette funn understøtter hypotesen om at FM kan være en sympatisk opprettholdt smerte syndrom.

En annen studie – hud mikrosirkulasjonen og unormal temperatur over ømme punkter i fibromyalgi pasienter – viste at det er en vasokonstriksjon i huden over ømme punkter av fibromyalgi-pasienter for, støtter hypotese som fibromyalgi er relatert til lokal hypoksi huden over følsomme punkter.

Dette er fornuftig, noradrenalin forårsaker vasokonstriksjon er sannsynligvis ansvarlig for smerte forbundet med utløserpunktet av fibromyalgi.

Hvordan det påvirker fall i kroppstemperatur fibromialgia

temperaturen av trening og legemet i fibromyalgi

Noen studier har vist at utøve den person med fibromyalgi og kronisk tretthetssyndrom / MS faktisk erfaring fall i kroppstemperatur. Når den motsatte respons er forventet.kroppstemperatur i fibromyalgieller oksygen i hjernen – det motsatte av hva som skjer i normale mennesker. Mangelen på oksygen i hjernen varte i flere dager, selv etter en kort aktivitet “- Ismael Mena,” Study of cerebral perfusjon i pasienter NeuroSPECT med kronisk tretthetssyndrom ”

Svar å utøve en frisk person

I en frisk person trening øker blodstrømmen og oksygentilførselen til cellene. Cellene produserer ATP, er mye brukt til å produsere varme i kroppen. Med økningen i kroppstemperatur mer øke metabolismen, energiproduksjon og varme. De metabolske Hastigheten øker med 15% for hver grad Celsius av kroppstemperaturen.

unormale responser i fibromyalgi og CFS / ME

I tilfelle av en person med CFS / FM, årsaker til trening øker blodstrømmen til ekstremiteter.

Men på grunn av blokkeringer som hindrer energiproduksjon i mitokondriene er mindre ATP generert. ATP genereres brukes som drivstoff for aktiviteten av året, relativt lite, er det tilgjengelig for varmeproduksjon. Mye av ATP er generert ved den anaerobe prosessen med glykolyse. Akkumuleringen av et biprodukt av glykolyse, pyrodruesyre, årsaker blir mer syre i vev, indirekte blokkering energiproduksjon i mitokondriene.

Ettersom blod pumpes ut av legemene og vev ikke genererer mye varme,   er nettoeffekten at blodet blir avkjølt, for derved å senke kroppstemperaturen  . Det ville forklare funnene i studien av effektene av trening og CFS.

Du kan sannsynligvis utlede at massasje kan også ha en lignende effekt å senke kroppstemperaturen.

Ett av målene med massasje øker blodsirkulasjonen i vevet. Dette er det motsatte av ett av målene med vasokonstriksjon i vevene, er det å beholde kroppsvarme. Den økte blodsirkulasjon i vev ved den termiske massasje vev.

Konsekvensene av økningen i  noradrenalin

Men til hvilken pris? Går ned kroppstemperaturen? Og hvordan kroppen vil reagere? Sannsynligvis binyrene utsondre noradrenalin for mer blodstrøm og konservere varme. Med   økningen i noradrenalin kan også være en økning i smerte  .

oppsummering; Fordi låser av energiproduksjon mitokondrielle ATP, er kroppen i stand til å opprettholde den ønskede driftstemperatur på 37 grader. For å spare varme, blodstrøm til ekstremitetene avtar vasokonstriksjon av hormonet noradrenalin. Høye nivåer av norepinefrin i blodet bidrar til fysisk smerte. Trening har effekten av å redusere kroppstemperaturen mer i mennesker med kronisk tretthetssyndrom og fibromyalgi.

mer noradrenalin utskilles for å bevare varme, og resultatet er mer smerte.

Tips og triks

Trening er bra. Men vær forsiktig så du ikke overdrive det. Du må kle seg godt for å minimere varmetapet. Hvis temperaturen på uteluften er kald eller kult, satt på en lue og votter mer varme klær. De fleste kroppsvarme rømming gjort hodet.

Turgåing er trolig en av de beste øvelsene du kan gjøre. Hvis du ikke er i stand til å gjøre, stretching, gradvis øke mengden av trening du tåler.

Hvis du har en badstue, avslutt treningen med litt tid i badstuen og drikke et par glass vann. Dette vil bidra til å flytte noen metabolske syre avfall kroppen din.

Hvis du massasje, finne en / terapeut først varme opp kroppen din før masserer deg. Det er massører nå bruke badstuer. varme massasje før og etter den andre i termisk FIR. Drikk et glass vann før og etter å bidra til å frigjøre legemet av metabolsk avfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *