Fibromyalgi, stille smerte

Smerten er når, om natten, våkner du opp i en subtil stivhet i underarmen. Smerte er da, i begynnelsen av et illebefinnende i våken hoften. Smerte er når du våkner opp i den travle natten, innser du at kroppen din ikke oppfyller forventningene deg for dagen og verden er på dine skuldre smertefullt.

Hver morgen er det samme hver kveld det samme. Drømmen forsvinner når du legger deg og vite at du trenger å hvile for å gjenvinne styrke, og du ikke får det. Rist i seng med den visshet om at, på et tidspunkt, får du syk og også med sikkerhet at den drømmen som du får ikke vil være avslappet.
Du ønsker å tro det er bare et tall, en dårlig sesong, arbeid overbelastning. Men når smertene vedvarer og blir vanlig, smertestillende ikke er effektive nok til å eliminere smerte og bli vant til dette ubehaget, begynner du å tro at noe ikke fungerer godt.
Du vet ikke hva som skjer, og du er sint og humørsyk med perioder med depresjon eller angst. Overdreven støy forstyrrer, utilstrekkelig oppmerksomhet vises og noen ganger glemmer det åpenbare. Hull i tid tapt i en plass som du tror du ikke har prøvd eller ikke har funnet sted, og ekstrem trøtthet tar kroppen der du bor. Den vilkårlige og vedvarende smerte er nøye plassert i kroppen og gjør den i stand i mange tilfeller å utføre normale daglige liv. For mange forskjellige symptomer for noe å skje. Worry, og rist til menneskene rundt deg.
legebesøk, diffuse diagnoser. Et ja, men nei. Leter etter andre alternativer, andre problemer. En sykdommen er diagnostisert, avvisning av andre sykdommer? Du har rett!. En kronisk sykdom, men ikke degenerative. En emosjonell sykdom i stillhet. En sykdom fibromyalgi.
Uenighet i det medisinske miljøet om fibromyalgi, fordi når vi tenker på de følelsesmessige, psykologiske og mentale komponenter, kan de være så subjektive som den samme smerten, selv om det er ekte. Og dine. emosjonell smerte som er installert i kroppen din og den reagerer på fysisk smerte, tretthet, tristhet.

En ny dag er morsomt, og som Titans, som Atlas, nå får du vekten av universet på ryggen, slik at himmel og jord er det ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *