6 Kjendiser Du ville ikke ha trodd at du lider av Fibromyalgi

Fibromyalgi er en medisinsk tilstand som er både vanlig og ekstremt mystisk.

I dag er det anerkjent som en frittstående syndrom, men det var ikke før et par tiår siden at dette skjer.

I det siste, var fibromyalgi enten antas å ikke eksistere i det hele tatt, eller for å være en form for depresjon.

Det store utvalg av symptomer og medisinske tilstander forbundet med fibromyalgi syndrom gjøre det meget vanskelig å diagnostisere og det er mest vanlig forveksles med andre medisinske tilstander.

Enda mer, årsakene som fører til utvikling av Fibromyalgi er ennå ikke kjent, og selv om forskning har blitt gjort, har ingen vært i stand til å gi et klart svar på hvorfor denne medisinske tilstanden utvikler seg. Kjenner du til de rare tegn på Fibromyalgi.

Fibromyalgi påvirker millioner av mennesker der ute, og det er ikke relatert på noen måte til en persons sosiale status.

Tro det eller ei, det er mange kjendiser der ute som lever med fibromyalgi også. Hvis du ønsker å finne ut mer om dette, så leser videre.

Morgan Freeman fibromyalgi

Morgan Freeman -Den gylne Skuespiller, Fibromyalgi pasient

Morgan Freeman er en av de mest populære kjendiser der ute som åpent har innrømmet å lide av fibromyalgi.

Ifølge sine uttalelser, mener han at han begynte å utvikle dette syndromet etter en bilulykke han hadde tilbake i 2008.

Selv om kronisk smerte er en stor del av skuespillerens liv, har dette aldri stoppet ham fra hans arbeid.

Sinead O'Conor fibromyalgi

Voice, en sterk kvinne

Sinead O’Connor er en annen kjendis der ute som åpent har innrømmet å lide av denne medisinske tilstanden.

Selv om hun tok en pause fra sitt arbeid da hun oppdaget årsaken til hennes smerte, hun også tilbake på scenen igjen senere.

Nå mener hun at Fibromyalgi ikke kan være helt kureres, men at det vil kunne være vellykket.

Susan Flannery – Kjendiser med Fibromyalgi

Susan Flannery Kjendiser med Fibromyalgi

Hvis du noen gang har sett Såpeopera i lengre tid, har du sannsynligvis vite om såpeoperaen “Glamour”.

En av de tidligere stjerner, Susan Flannery, er en av mange kjendiser som sliter med hverdagslige frustrasjon og smerte som er forbundet med fibromyalgi.

I denne artikkelen skal vi utforske hennes liv og karriere, og så skal vi ta en kort titt på hva Susan Flannery har gjort for å sikre at hennes smerte er minimal og at hun kan fortsette å leve og nyte hennes liv.

Hvem er Susan Flannery?

Susan Flannery ble født i New Jersey, og gikk på skolen over elva i Manhattan. Hun bor for tiden i California, i byen Santa Barbara og er pensjonert på dette tidspunktet.

Flannery har hatt en meget vellykket skuespillerkarriere, og har vunnet mange priser i løpet av årene, inkludert tre Dagtid Emmy og en Golden Globe.

Den viktigste grunnen til at så mange vet Susan Flannery er fordi hun spilte flere roller i dagtid såpeoperaer. Hennes karriere begynte i 1960, da hun spilte en lege på den populære show, “Days of Our Lives”.

Etter at hun endte opp med å være i en rekke filmer, inkludert The Gumball Rally, pengevekslerne, og The Towering Inferno. Men selv med alle sine ulike roller, hun er kanskje mest kjent for sin rolle på Glamour.

Susan Flannery var en av de første skuespillerne for showet, og hun spilte Stephanie Douglas Forrester. Hun var på karakterene fra 1987 til 2012, når smertene fra henne fibromyalgi gjort det slik at hun var ute av stand til å fortsette å være i den rollen.

Selv midt i hennes smerte, men hun har likevel vært involvert med TV og film næringer. Hun har bidratt til å produsere en håndfull forskjellige filmer om en rekke emner, og på toppen av det, hun faktisk bidrar direkte Glamour fra tid til annen, da hennes tidsplan og smerten gjør henne til å ha energi til å gjøre det .

Hennes veiledning og retning har tillatt Glamour å fortsette å være den serien som det var, selv når hun var fortsatt på gipsen. På grunn av det, er folk fortsatt ser på det og nyter det som de gjorde da det begynte nesten 30 år siden.

Susan Flannery, selv midt i hennes smerte, har hatt en meget vellykket karriere som skuespiller, og selv om hun er en av de roligere kjendiser som kjemper Fibromyalgi på daglig basis, spiller hun fortsatt en rolle i samfunnet og bidrar med en rekke ulike organisasjoner som bidrar til å fremme bevissthet og forskning på sykdommen.

Da hun blir eldre, gjør hun litt mindre enn hun gjorde, men hun er fortsatt i ganske god stand og prøver å hjelpe ut uansett hvor hun er i stand til.

Hvordan Susan Flannery beskjeftige seg med henne Fibromyalgi symptomer?

Susan Flannery har faktisk vært ganske private om hennes kamp med fibromyalgi, og foretrakk å holde stille om hva som skjer i livet hennes i forhold til det.

Men vi vet at en ting som Flannery har lidd med ganske ofte fakkel-ups. Fakkel-ups er utrolig smertefullt og forstyrre livet til den personen som opplever dem.

Selvfølgelig, smerte som er vanligvis forbundet med fibromyalgi er i kjernen av det, men Flannery også led av noen av disse andre vanlige blusse opp tegn og symptomer.

 • Mental utmattelse, hvor sinnet er bare utmattet fra å bekjempe smerten. Dette resulterer i hukommelsesproblemer og konsentrasjonsproblemer.
 • Hodepine, forårsaket av belastning og trykk på musklene.
 • Stress og angst relatert til symptomer på fibromyalgi.
 • Fordøyelses problemet problemer, blant annet irritabel tarm syndrom

Arbeider med flare-ups kan være veldig vanskelig, men mye av gjenopprettingsprosessen innebærer å ta tid for deg selv.

Flannery satt personlige og faglige grenser mens hun var fremdeles arbeider, og hun trente mye forebyggende teknikker, inkludert bruker medisiner og leve livet på en bit av en langsommere tempo, da hun led av frustrasjoner for en blusse opp.

Hennes avgang var også en del av hennes helbredelsesprosessen. Som vi har nevnt ovenfor, smerten som hun jobbet med på grunn av hennes fibromyalgi spilt en betydelig rolle i hennes beslutning om å gå videre med sin avgang, i hvert fall så tidlig som hun endte opp med å gjøre det.

Regissere og produsere er fortsatt like stressende, men fordi hun er bare å gjøre de tingene deltid og hun trenger ikke nødvendigvis å være på føttene for å gjøre dem, det gjør det mye lettere for henne å fortsette å være i og rundt film- og TV-virksomheter.

Flannery er Fibromyalgi er en aktiv tema på sosiale medier. Bevisst eller ikke, har hun bidratt til å gjøre områder der folk føler seg komfortabel med å snakke om sykdommen og finne trøst i å vite at de ikke er alene.

Finne andre som vet første hånd den smerten som du lider og kan dele kunnskap om mulige behandlinger kan bidra til å oppmuntre deg og redusere emosjonelle symptomer og psykiske problemer som vanligvis sammenfaller med sykdommen.

Stjernen fra den berømte såpeoperaen Glamour pensjonerte seg i 2007 for å behandle den hengivenhet som hadde blitt problematisk henne i lang tid. Men hun tilbake til showet senere.

Michael James Hastings – Kjendiser med Fibromyalgi

Det finnes millioner av mennesker rundt om i verden som er diagnostisert med fibromyalgi hvert eneste år. Men mange av oss ikke er klar over at det ofte går langt utover våre kjære; det finnes faktisk en rekke kjendiser som er diagnostisert med denne smertefulle sykdommen hvert eneste år.

I denne artikkelen skal vi fokusere på Michael James Hastings, en skuespiller kjent for sin rolle i serien “The West Wing”, og som også lider av fibromyalgi.

Hvem er Michael James Hastings?

Som nevnt ovenfor, er Michael James Hastings en skuespiller som er kjent for en rekke ulike roller i ulike programmer, spesielt The West Wing. Han ble født i Alabama, og han var ikke planer om å være en aktør i det hele tatt. I stedet gikk han på skole for totalt 7 år, med planer om å jobbe innen utdanning.

Han har en bachelorgrad i teologi og en mastergrad i utdanning, og har jobbet i en rekke ulike pedagogiske felt og kirke stillinger – inkludert misjonsarbeid i Afrika.

Hastings hadde en vellykket skole undervisning karriere i ti år da han innså at, på grunn av sin fibromyalgi, han hadde ikke lenger energi være effektive. Han bestemte seg for å flytte til Los Angeles og forfølge en deltidsskuespillerkarriere for å tjene til livets opphold. Han begynte å jobbe med Screen Actors Guild på det tidspunktet, og var involvert i lokale teateret og slikt før han fikk roller i et par filmer.

Selvfølgelig, hans største hit var The West Wing, hvor han spilte en Navy kaptein. Han har faktisk brukt denne rollen for å bidra til å øke bevisstheten, akkurat som han brukte sin fibromyalgi som en del av den rollen han spilte.

Hastings var veldig sunt gjennom hans 20-tallet, men i hans 30-tallet, begynte han å legge merke til at hans energi gikk ned, og han startet å behandle alvorlige muskelsmerter over hele kroppen. Etter et par år med terapi, legeregninger, og misforståelser fra vitenskapen samfunnet, var det endelig bestemt at Hastings hadde fibromyalgi. Han endte opp med å få behandling over flere år, og har vært i stand til å håndtere sin smerte relativt effektivt.

Siden den gang har Hastings jobbet utrolig hardt for å gi mer anerkjennelse til de problemene som er knyttet til fibromyalgi. Han er en sterk talsmann for dem som kjemper sykdommen, og han har jobbet for å bidra til å heve millioner av dollar for organisasjoner som arbeider mot kurer og behandlinger for fibromyalgi.

Han har også gått rundt i landet for å bidra til å øke bevisstheten og til å møte med andre mennesker som har jobbet med behandling planer og mulige botemidler. Michael James Hastings har kanskje vært en av de største forkjemperne for fibromyalgi samfunnet.

Hvordan Michael James Hastings Deal med sin Fibromyalgi?

Så, selvfølgelig, alt dette ber spørsmålet, hva gjør han for å gjøre livet mer behagelig for seg selv? Selvfølgelig har Hastings måtte gjøre noen endringer i livet sitt for å imøtekomme sykdommen, men hva slags behandlinger har han prøvd, og hvilke endringer han har gjort i sitt liv for å hjelpe ham være i stand til å takle bedre?

En av de viktigste tingene som Hastings har tilskrevet hans helbredelse er hans tro. Gjennom hele tiden at han har jobbet med sykdommen, har han opprettholdt sin tro på Gud og har opprettholdt en forpliktelse til healing og leve det livet han ønsker å leve. Det, selvfølgelig, har flommet inn i andre områder. Hans tro har hjulpet ham til å redusere mengden stress som han føler og avtaler med jevne mellomrom.

Det gir ham også forbindelser med andre mennesker som kan tilby moralsk støtte og gi ham hjelp i tider med nød. Selvfølgelig, som med mange troende mennesker, han har også tilskrevet hans hengivenhet til bønn og kirken som en del av det som har hjulpet også, og selv om det ikke nødvendigvis kan bevises, det definitivt hjelper med optimisme og et bedre sinnstilstand . Dette i sin tur gjør det lettere for ham å bekjempe psykiske lidelser som angst og depresjon, som begge er utrolig vanlig hos de som har blitt diagnostisert med fibromyalgi.

Mesteparten av behandling som Michael James Hastings går gjennom er av den naturlige, terapeutiske type. Han tar et spesielt utvalg av vitaminer som har vist seg å bidra til å redusere smerter og betennelser som er forbundet med fibromyalgi. Disse innbefatter acetyl L-karnitin, calcium-d-glukarat, en daglig infusjon pulver som består av en rekke mineraler, glutation, L-karnitin, NADH, vital søvn formel og en høy jod og kalium supplement.

Disse vitaminer og kosttilskudd alle jobber sammen for å hjelpe løsne musklene, oppfordrer muskel utvikling, og gjøre det slik at det er litt mer behagelig å bevege seg rundt. Når det er sagt, han arbeider også sammen med leger og andre fagfolk som hjelper ham å finne det beste løpet av handlingen for hans behandling plan. Han er også forsiktig med kostholdet sitt, unngå sukkerholdig og fet mat.

En annen ting som Hastings ofte prøver å gjøre er å opprettholde sin fleksibilitet. Dette kan være vanskelig til tider, fordi smertene kan være overveldende, og det kan nesten være umulig å flytte rundt. Men, fortsetter han med sine tøyningsøvelser, minst en liten bit hver dag, slik at han kan holde sin mobilitet opp og slik at han kan kontrollere sin vekt, og dermed gjøre det lettere å ta vare på seg selv og lettere for ham å flytte rundt.

Fibromyalgi kan være ødeleggende hvis vi ikke får riktig behandling for våre symptomer og sykdom. Vi bør følge eksempelet til Michael James Hastings og oppsøke hjelp og bistand fra organisasjoner og enkeltpersoner som kan hjelpe oss med våre prognoser og de sakene som kommer opp som et resultat av det.

Hvis du er bekymret for fibromyalgi og er nysgjerrig på om du kan lide av sykdommen også, ta kontakt med din spesialist for å gjøre en avtale. De kan hjelpe deg med å finne det beste løpet av behandling for symptomene dine.

En av kjendiser som også pensjonert på grunn av hans kamp med fibromyalgi er Michael James Hastings. Etter sin avgang fra show business, ble han en nasjonal talsmann for dem som led av samme tilstand som ham.

 

Rosie Hamlin – Kjendiser med Fibromyalgi

Rosie Hamlin - Kjendiser med Fibromyalgi

Fibromyalgi kan berøre nesten alle, fra de mest “vanlige” folk til de som er stadig i søkelyset.

Det begynner å bli allment kjent at en rekke kjendiser faktisk sliter med dette frustrerende lidelsen.

I denne utgaven av våre kjendiser med fibromyalgi-serien, skal vi ta en titt på Rosie Hamlin, best kjent for å være vokalist for bandet Rosie og originaler.

Rosie Hamlin har lidd av fibromyalgi for det meste av sitt liv, og det er mye som alle kan lære av hvordan hun er borte om behandling av sykdommen.

Hvem er Rosie Hamlin?

Rosalie “Rosie” Hamlin ble født på 21 m  fra juli 1945, i Oregon og bodd i Alaska i de første årene av sitt liv. Hun endte opp med å tilbringe mye av sin barndom i flere forskjellige byer over hele California.

Rosies Hele familien var i musikk; hennes far skrev musikk på sin gitar og sang tekstene og hennes bestefar spilte gamle tid banjo og munnspill.

De ofte oppmuntret henne til å utforske sine egne musikalske talenter ved å sette opp falske etapper og synge sine hjerter ut.

Etter å bli involvert med en rekke syngende grupper og band som hun ble eldre, brøt hun ut på sin egen for å gå sin egen vei i musikkbransjen.

Til slutt, Rosie Hamlin gikk på veien og startet gruppen Rosie og originaler.

Etter å ha blitt lurt ut av den første sangen (e) at de noen gang er registrert og skrev, de gikk på å spille inn for en rekke forskjellige selskaper, deriblant Highland Records og Brunswick. De fikk til å åpne for en rekke populære grupper og band i den tiden de var rundt.

Rosie har slitt med fibromyalgi fra hun var rundt 15 år gammel. Hun begynte å legge merke til smertefulle symptomer at hun ikke kunne riste, og noen dager ville det så vondt at hun ville være ute av stand til å bevege seg normalt.

Hun prøvde mange forskjellige behandlingsplaner som hun vokste opp, men ingen av dem så ut til å være effektive.

I noen tilfeller, Rosie Hamlin selv føltes som om det ikke var noe håp for henne noen gang komme seg fra smerte og hun ble deprimert og slet med mørke tanker og følelser som resultat.

Hvordan Rosie Hamlin Deal med henne Fibromyalgi?

Etter en stund, Rosie funnet ressurser som tillot henne å få den hjelpen hun trengte.

Hun hektet opp med en rekke ulike ressurser, inkludert de i musikkbransjen og enkelte apotek selskaper som bistår de som trenger som ønsker å ta vare på smerte problemer som er relatert til fibromyalgi.

Disse ressursene tillot henne å begynne å få den behandlingen som hun trengte. Så, hvis du er bekymret for at du ikke vil være i stand til å ha råd til medisiner eller få den hjelpen du trenger for å håndtere dine symptomer viser Rosie historie at det finnes organisasjoner som vil hjelpe deg å få de ressursene du trenger.

For mange mennesker, inkludert Rosie Hamlin, medisiner er en viktig del av behandlingen hennes.

Hun trenger medisiner for å takle sin smerte, medisiner som hjelper henne til å flytte rundt, selv når hun er sår, medisiner for hennes depresjon og medisiner for IBS.

Disse er alle vanlige typer medisiner som en person trenger for å gå for å takle fibromyalgi.

Andre medikamenter kan være nødvendig i tillegg; noen ganger anti angst medisiner blir foreskrevet, og andre mennesker vil trenge sove medisiner, slik at de faktisk kan få en full natts søvn.

mange av hennes show business kolleger som lider av samme tilstand, ble hun tvunget til å forlate sin musikalske karriere bak.

Imidlertid ble hun en av de viktigste tals for dem som lider av fibromyalgi, og hun klarte å ta banen til en annen kunstnerisk karriere: maleri.

Janeane Garofalo – Kjendiser med Fibromyalgi

Mange ganger, vil vi se på verden rundt oss og se alle de “vanlige” folk som lider av fibromyalgi. Men vi glemmer ofte at de ikke er de eneste som – det er en rekke kjendiser der ute som også omhandler de samme symptomer og endringer i kroppen som alle andre med fibromyalgi kan være med å gjøre.

En av de mest kjente kjendiser med fibromyalgi er Janeane Garofalo, best kjent for sin politiske aktivisme og hennes stand-up-komedie. I denne artikkelen skal vi ta en titt på Janeane Garofalo liv og hvordan hun avtaler med de kampene forbundet med fibromyalgi på daglig basis.

Hvem er Janeane Garofalo?

Hvis du vet noe om komedien verden, da har du sannsynligvis hørt om Janeane Garofalo. Hun er utrolig populært i en rekke områder rundt om i landet, og er best kjent for det arbeidet som hun har gjort som en del av kastet på Saturday Night Live (SNL). Hun gjør også en rekke andre ting, blant annet skuespill, skriving, og politisk aktivisme (vanligvis for mer liberale årsaker).

Hun startet sin karriere som stand-up komiker og flyttet til TV i begynnelsen av 90-tallet, da hun fikk en rolle på The Ben Stiller Show. Hennes karriere virkelig skutt av etter det, spesielt når hun sluttet Saturday Night Live og The Larry Sanders Show. Samtidig (tidlig 90-tallet), var hun også i to filmer: The Truth About Cats and Dogs, og sent til middag.

Janeane Garofalo har også vært omtalt på en rekke radioprogrammer og har gjort mye arbeid i de progressive og liberale arenaer, spesielt siden 2004 da hun ble omtalt på de fleste Report (Air America Radio). Janeane Garofalo har blitt sett valgkamp for en rekke liberale saker og progressive kandidater, og blir ofte spurt om hennes mening i en rekke forskjellige arenaer.

Som Janeane Garofalo har gått gjennom sin karriere har hun slitt med en rekke ulike problemstillinger, mange av dem knyttet til henne fibromyalgi. Ikke bare gjør hun håndtere fibromyalgi, men hun har flere emosjonelle og psykiske lidelser i tillegg. Disse inkluderer problemer med avhengighet, problemer med intimitet med andre mennesker, depresjon, angst og mer. Dette er selvfølgelig utrolig vanlig hos personer som sliter med fibromyalgi, men de har virkelig vært en kamp for en kvinne som har jobbet hardt for å være i den posisjonen at hun er i nå.

Hvordan Janeane Garofalo beskjeftige seg med henne Fibromyalgi symptomer?

Som du kanskje forventer, avtaler Janeane Garofalo med henne fibromyalgi ved å le om det. Mange komikere takle smertene, uansett hva det måtte være, ved å gjøre vitser om det og fortelle folk historier om det. Det hjelper dem til å føle seg bedre om hva som skjer, og det gir dem mulighet til å hjelpe folk til å forholde seg til dem. Janeane Garofalo gjør de samme ting i mange av hennes handlinger.

Hun vil bringe frem mange av hennes problemer, inkludert depresjon og smerter at hun omhandler grunn av fibromyalgi, og fortelle henne publikum om dem. Det fungerer nesten som terapi for henne, og det lar sitt publikum skjønner at det er greit å le av livet, og at de ikke er alene.

En annen viktig del av Janeane Garofalo behandlingsplan er hennes medisinering. Hun nevner medisiner i mange av hennes handlinger, og hevdet at hun ikke visste hvor misfornøyd hun var med livet før hun begynte å ta dem. Medisiner, når det brukes under tilsyn av en lege eller annet helsepersonell kan faktisk spille en viktig rolle i å holde symptomene under kontroll.

Enten du arbeider med smerte eller depresjon, vil du finne at det er mye lettere for deg å arbeide gjennom disse slags ting hvis du har den rette medisinen. Selvfølgelig, vet vi ikke hva slags type (r) av medisiner som Janeane Garofalo er på, men de kan inneholde noen av følgende medisiner, som alle er vanlig foreskrevet for dem som arbeider med smerte på en jevnlig basis.

 • amantadin
 • buproprion
 • clonazepam
 • Cyclobenzaprine
 • Cymbalta
 • Escitalopram
 • fluoksetin
 • Lyrica
 • Neurontin
 • Pramepixole
 • Pramepixole
 • Savella
 • sertralin
 • Tizanidine
 • Tramodol
 • trazodon
 • zolpidem

Selvfølgelig vil de medisiner variere basert på hvilke symptomer personen er å håndtere på den tiden, og i henhold til hva de jobber for pasienten og hva de egentlig ikke synes å være å gjøre mye av noe for dem. Det kan ta litt tid for en spesialist for å fastslå nøyaktig hva den beste kombinasjonen av alt er for en pasient, men disse er noen av de vanligste medikamentene du kommer over i behandling av fibromyalgi pasienter.

Sist men ikke minst, Janeane Garofalo snakker om å gjøre det hun kan for å redusere stress i livet hennes. Stress kan være en stor del av våre liv, og som du sikkert vet, kan det gjøre Fibromyalgi symptomer mye verre. Ved å være involvert med meditative praksis, eller ta deg tid til å sørge for at du kan slappe av og puste i mellom programmer eller kamper, kan det gjøre en stor forskjell.

Det kan frigjøre spenninger i kroppen din, så vel som gjør det mindre sannsynlig for musklene å spent opp til et punkt der du ikke kan flytte godt. Selv om dette er litt vanskeligere for Janeane Garofalo fordi hun er en populær kjendis, betyr ikke at hun ikke har til å prøve og ta vare på det også. Selv tar noen minutter hver dag til å puste og bare eksisterer kan bidra til å redusere stressnivået og gjør det lettere for kroppen å takle smerte på en sunn måte. Jeg

En liten bit av latter kan være bra for noen, spesielt de som har å gjøre med en sykdom som fibromyalgi. Hvis du har vært på jakt etter lindring av symptomene dine, eller du tror at du kan ha fibromyalgi og du ikke har blitt diagnostisert ennå, ta kontakt med en spesialist for mer informasjon. De kan hjelpe deg med å avgjøre hvilke behandlinger du bør bruke, og de kan veilede deg gjennom prosessen med å håndtere denne sykdommen på en daglig basis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *