6 Beroemdheden Je had niet gedacht te lijden aan fibromyalgie

Fibromyalgie is een medische aandoening die is een veel voorkomende en zeer mysterieus.

Tegenwoordig wordt erkend als een stand-alone-syndroom, maar het was pas een paar decennia geleden dat dit gebeuren.

In het verleden werd fibromyalgie ofwel verondersteld om niet bestaan ​​op alle of een vorm van depressie.

Het brede scala van symptomen en medische aandoeningen geassocieerd met fibromyalgie maken het syndroom erg moeilijk te diagnosticeren en het is meestal verward met andere medische aandoeningen.

Sterker nog, de oorzaken die leiden tot de ontwikkeling van fibromyalgie zijn nog niet bekend en hoewel onderzoek is gedaan, is niemand in staat zijn om een ​​duidelijk antwoord te geven waarom dit medische aandoening ontstaat geweest. Weet jij de Weird Tekenen van fibromyalgie.

Fibromyalgie treft miljoenen mensen die er zijn en hij niet verbonden is op geen enkele manier om sociale status van een persoon.

Geloof het of niet, er zijn een heleboel beroemdheden die er zijn die leven met fibromyalgie ook. Als u meer wilt weten over deze weten te komen, doe dan lees dan verder.

Morgan Freeman fibromyalgie

Morgan Freeman -De Gouden Acteur, de Fibromyalgie Patiënt

Morgan Freeman is een van de meest populaire beroemdheden zijn die openlijk hebben toegegeven te lijden aan fibromyalgie.

Volgens zijn verklaringen, hij gelooft dat hij begon aan dit syndroom na een auto-ongeluk dat hij terug moest in 2008 te ontwikkelen.

Hoewel chronische pijn is een groot deel van het leven van de acteur, heeft deze hem nooit gestopt met zijn werk.

Sinead O'Conor fibromyalgie

Voice, een sterke vrouw

Sinead O’Connor is een andere beroemdheid die er die openlijk heeft toegegeven dat lijden aan deze aandoening.

Hoewel ze deed neem een ​​pauze van haar werk toen ze de oorzaak van haar pijn ontdekt, keerde ze terug ook weer terug op het podium later.

Nu, gelooft zij dat fibromyalgie niet helemaal genezen zijn, maar dat het met succes kan worden beheerd.

Susan Flannery – Beroemdheden met fibromyalgie

Susan Flannery Celebrities met fibromyalgie

Als je ooit hebt bekeken soaps voor een periode van tijd, u waarschijnlijk weet over de soap “The Bold and the Beautiful.”

Een van de voormalige sterren, Susan Flannery, is een van de tientallen beroemdheden die worstelen met de dagelijkse frustratie en pijn die wordt geassocieerd met fibromyalgie.

In dit artikel gaan we haar leven en carrière te verkennen, en dan gaan we een korte blik op wat Susan Flannery in bestelling is gedaan om ervoor te zorgen dat haar pijn minimaal is en dat ze kunnen blijven leven en te genieten haar leven.

Wie is Susan Flannery?

Susan Flannery werd geboren in New Jersey, en ging naar school aan de overkant van de rivier in Manhattan. Ze woont momenteel in Californië, in de stad Santa Barbara en met pensioen is op dit moment in de tijd.

Flannery heeft een zeer succesvolle acteercarrière gehad en heeft vele prijzen door de jaren heen, waaronder drie Daytime Emmy en een Golden Globe won.

De belangrijkste reden dat er zo veel mensen weten Susan Flannery is omdat ze verschillende rollen in overdag soaps gespeeld. Haar carrière begon in de jaren 1960, toen ze een dokter gespeeld op de populaire show, “Days of Our Lives.”

Daarna belandde ze zich in een aantal films, waaronder The Gumball Rally, de geldwisselaars en The Towering Inferno. Maar zelfs met al haar verschillende rollen, ze is misschien het best bekend voor haar rol in The Bold and the Beautiful.

Susan Flannery was één van de eerste leden van de cast voor de show, en ze speelde Stephanie Douglas Forrester. Ze was op de cast van 1987 tot 2012, toen de pijn van haar fibromyalgie maakte het zo dat ze niet in staat was om verder te gaan zijn in de rol.

Zelfs in het midden van haar pijn, maar ze is nog steeds betrokken bij de televisie- en filmindustrie. Ze heeft geholpen produceren een handvol verschillende films over een verscheidenheid van onderwerpen, en op de top van dat, ze daadwerkelijk helpt direct The Bold and the Beautiful van tijd tot tijd, toen haar schema en de pijn staat haar toe om de energie om dit te doen .

Haar leiding en begeleiding hebben toegestaan ​​The Bold and the Beautiful blijven spelen als de serie die het was, zelfs toen ze nog op de cast was. Daardoor zijn mensen nog steeds naar kijken en te genieten van het zoals ze deden toen het bijna 30 jaar geleden begon.

Susan Flannery, zelfs in het midden van haar pijn, heeft een zeer succesvolle carrière achter de rug als actrice en, ook al is ze een van de rustigere beroemdheden die vecht fibromyalgie op een dagelijkse basis, ze speelt nog steeds een rol in de gemeenschap en helpt met een aantal verschillende organisaties die helpen bevorderen van het bewustzijn en het onderzoek naar de aandoening.

Als ze ouder wordt, doet ze een klein beetje minder dan zij, maar ze is nog steeds in redelijk goede staat en probeert te helpen, ongeacht waar ze is in staat om.

Hoe werkt Susan Flannery met haar doen Fibromyalgie symptomen?

Susan Flannery is eigenlijk vrij privé over haar gevecht met fibromyalgie geweest, liever zwijgen over wat er gaande is in haar leven met betrekking tot het aan te houden.

Maar we weten dat een ding dat Flannery te lijden heeft gehad met een heel vaak opflakkeringen. Flare-ups zijn ongelooflijk pijnlijk en verstoren het leven van de persoon die ze ervaart.

Het is duidelijk dat de pijn die vaak wordt geassocieerd met fibromyalgie is de kern van het, maar Flannery ook last van een aantal van deze andere gemeenschappelijke flare-up tekenen en symptomen.

 • Mentale vermoeidheid, waar de geest is gewoon uitgeput van het bestrijden van de pijn. Dit resulteert in problemen met het geheugen en de concentratie problemen.
 • Hoofdpijn, veroorzaakt door de spanning en de druk op de spieren.
 • Stress en angst in verband met de symptomen van fibromyalgie.
 • Digestive probleem problemen, zoals het prikkelbare darm syndroom

Omgaan met flare-ups kan echt moeilijk, maar een groot deel van het herstel proces impliceert het nemen van tijd voor jezelf.

Flannery het instellen van persoonlijke en professionele grenzen terwijl ze nog werkte, en ze veel geoefend van preventieve technieken, waaronder het gebruik van medicatie en het leven het leven op een beetje een trager tempo, toen ze last had van de frustraties van een flare-up.

Haar pensionering was ook een deel van haar genezingsproces. Zoals we hierboven vermeld, de pijn die ze behandeld vanwege haar fibromyalgie speelde een belangrijke rol in haar beslissing om door te gaan met haar pensionering, althans, zo vroeg ze uiteindelijk doen.

Regisseren en produceren zijn nog net zo stressvol, maar omdat ze alleen die dingen te doen in deeltijd en ze hoeft niet per se te worden op haar voeten om ze te doen, het maakt het veel gemakkelijker voor haar om te blijven worden in en rond de film en televisie bedrijven.

Flannery’s fibromyalgie is een actieve topic op sociale media. Bewust of niet, heeft ze bijgedragen aan het maken van ruimtes waar mensen zich prettig voelen over de ziekte en troost vinden in de wetenschap dat ze niet alleen zijn.

Het vinden van anderen die uit de eerste hand de pijn die je lijdt en kan kennis van de mogelijke behandelingen te delen kan u helpen stimuleren en de emotionele symptomen en psychische problemen die meestal samenvallen met de aandoening te verminderen kennen.

De ster van de beroemde soap The Bold and the Beautiful pensioen in 2007 om de genegenheid die waren verontrustend haar voor een lange tijd te behandelen. Echter, keerde ze terug naar de show later op.

Michael James Hastings – Beroemdheden met fibromyalgie

Er zijn miljoenen mensen over de hele wereld die zijn gediagnosticeerd met fibromyalgie elk jaar. Maar velen van ons niet realiseren dat het vaak veel verder gaat dan onze geliefden; zijn er eigenlijk een aantal beroemdheden die zijn gediagnosticeerd met deze pijnlijke ziekte elk jaar.

In dit artikel gaan we focussen op Michael James Hastings, een acteur bekend van zijn rol in de serie “The West Wing,” en die ook lijdt aan fibromyalgie.

Wie is Michael James Hastings?

Zoals hierboven vermeld, Michael James Hastings is een acteur die bekend is voor een aantal verschillende rollen in verschillende shows, vooral The West Wing. Hij werd geboren in Alabama, en hij was niet van plan dat een actor at all. In plaats daarvan ging hij naar school voor een totaal van 7 jaar, met plannen om te werken op het gebied van onderwijs.

Hij heeft een BA in de godgeleerdheid en een Master’s Degree in het onderwijs, en heeft gewerkt in een aantal verschillende educatieve velden en de kerk – waaronder zendingswerk in Afrika.

Hastings had een succesvolle school lesgeven carrière tien jaar toen hij zich realiseerde dat, als gevolg van zijn fibromyalgie, hij niet meer de energie had effectief zijn. Hij besloot te verhuizen naar Los Angeles en streven naar een part-time acteercarrière om een ​​leven te maken. Hij begon te werken met het Gilde van de Screen Actors’ op dat punt, en was betrokken bij het lokale theater en dergelijke, totdat hij rollen in een paar films gegeven.

Uiteraard zijn grootste hit was The West Wing, waar hij speelde een Kapitein van de Marine. Hij heeft daadwerkelijk gebruikt deze rol om te helpen het bewustzijn te verhogen, net zoals hij zijn fibromyalgie gebruikt als onderdeel van de rol die hij speelde.

Hastings was zeer gezond door zijn 20’s, maar in zijn jaren ’30, begon hij te merken dat zijn energie naar beneden ging en hij begon te maken met ernstige spierpijn over zijn hele lichaam. Na een paar jaar van de therapie, rekeningen dokter, en misverstanden uit de wetenschappelijke gemeenschap, was het eindelijk vastgesteld dat Hastings had fibromyalgie. Hij kreeg uiteindelijk de behandeling over een aantal jaren, en is in staat om zijn pijn relatief effectief te beheren zijn.

Sindsdien heeft Hastings ongelooflijk hard gewerkt om meer erkenning te geven aan de problemen die gerelateerd zijn aan fibromyalgie. Hij is een sterke voorstander voor degenen die de strijd tegen de ziekte, en hij heeft gewerkt om te helpen miljoenen dollars in te zamelen voor organisaties die werken in de richting van kuren en behandelingen voor fibromyalgie.

Hij heeft ook gegaan in het hele land te helpen het bewustzijn te verhogen en om te voldoen aan andere mensen die hebben gewerkt aan de behandeling plannen en mogelijke behandelingen. Michael James Hastings is misschien een van de grootste pleitbezorgers voor de fibromyalgie gemeenschap.

Hoe werkt Michael James Hastings te gaan met zijn Fibromyalgie?

Dus, natuurlijk, dit alles roept de vraag, wat doet hij om het leven comfortabeler voor zichzelf te maken? Uiteraard heeft Hastings moest een aantal wijzigingen in zijn leven om de ziekte tegemoet te komen, maar wat voor soort behandelingen heeft hij geprobeerd, en welke veranderingen heeft hij in zijn leven om hem te helpen in staat zijn om beter om te gaan?

Een van de belangrijkste dingen die Hastings zijn genezing is toe te schrijven aan is zijn geloof. Gedurende de tijd dat hij heeft samengewerkt met de aandoening, heeft hij zijn geloof in God onderhouden en heeft een verbintenis tot genezing en het leven het leven dat hij wil leven behouden. Dat is natuurlijk, is overgelopen naar andere gebieden. Zijn geloof heeft hem geholpen om de hoeveelheid stress die hij voelt en behandelt op een regelmatige basis te verminderen.

Het geeft hem ook verbindingen met andere mensen die morele steun kan bieden en hem hulp in tijden van nood. Natuurlijk, net als bij veel mensen van het geloof, heeft hij ook toegeschreven zijn toewijding aan het gebed en de kerk als onderdeel van wat hielp ook, en, ook al is dat niet altijd kan worden bewezen, het zeker helpt met optimisme en een betere gemoedstoestand . Dit op zijn beurt, maakt het makkelijker voor hem om te vechten tegen psychische aandoeningen, zoals angst en depressie, die beide zijn ongelooflijk voor bij mensen die zijn gediagnosticeerd met fibromyalgie.

Het grootste deel van de behandeling die Michael James Hastings gaat door is van de natuurlijke, therapeutische type. Hij neemt een speciaal assortiment van vitaminen die is aangetoond dat ze bijdragen tot het verminderen van de pijn en ontsteking die wordt geassocieerd met fibromyalgie. Deze omvatten acetyl L-carnitine, calcium d-glucarate, dagelijkse infusie poeder, bestaande uit een aantal mineralen, glutathion, L-carnitine, NADH, revitaliseren slaap formule en een hoge jodium en kalium supplement.

Deze vitamines en supplementen allemaal samenwerken om te helpen los spieren, ontwikkeling aan te moedigen, en maken het zo dat het een beetje meer comfortabel om te bewegen. Dat gezegd zijnde, hij werkt ook samen met artsen en andere professionals die hem helpen om de beste manier van handelen te bepalen voor zijn behandelplan. Hij is ook voorzichtig met zijn dieet, het vermijden van suikerhoudende en vet voedsel.

Een ander ding dat Hastings vaak probeert te doen is zijn flexibiliteit te behouden. Dit kan soms moeilijk zijn, omdat de pijn overweldigend kan zijn en het kan bijna onmogelijk zijn om te bewegen. Maar, vervolgt hij met zijn rekoefeningen, op zijn minst een beetje elke dag, zodat hij zijn mobiliteit kan houden en zodat hij zijn gewicht kan controleren, waardoor het gemakkelijker om de zorg voor zichzelf en voor hem gemakkelijker om te bewegen.

Fibromyalgie kan worden slopende als we niet de juiste behandeling voor onze klachten en voor de ziekte niet krijgen. We moeten het voorbeeld van Michael James Hastings te volgen en op zoek gaan naar hulp en bijstand van organisaties en individuen die ons kunnen helpen met onze prognose en de problemen die zich voordoen als gevolg van het.

Als u zich zorgen over fibromyalgie zijn en zijn benieuwd of u kunnen lijden aan de ziekte zo goed, contact opnemen met uw specialist om een ​​afspraak te maken. Zij kunnen u helpen om de beste behandeling te bepalen voor uw symptomen.

Een van de beroemdheden die ook met pensioen vanwege zijn strijd met fibromyalgie is Michael James Hastings. Na zijn pensionering van de show business, werd hij een nationale woordvoerder van degenen die lijden onder de dezelfde staat als hem.

 

Rosie Hamlin – Beroemdheden met fibromyalgie

Rosie Hamlin - Beroemdheden met fibromyalgie

Fibromyalgie kan bijna iedereen aanraken, van de meest “gewone” mensen aan degenen die voortdurend in de schijnwerpers.

Het begint te algemeen bekend dat een aantal beroemdheden eigenlijk worstelen met deze frustrerende aandoening geworden.

In deze aflevering van onze beroemdheden met fibromyalgie-serie, gaan we een kijkje nemen op Rosie Hamlin, het best bekend als de zanger van de band Rosie en de Originals nemen.

Rosie Hamlin heeft last van fibromyalgie voor het grootste deel van haar leven, en er is veel dat iedereen kan leren hoe ze weg is over de behandeling van de ziekte.

Wie is Rosie Hamlin?

Rosalie “Rosie” Hamlin werd geboren op de 21 ste  juli 1945, in Oregon en woonde toen in Alaska voor de eerste paar jaar van haar leven. Ze eindigden met een groot deel van haar jeugd door in verschillende steden in Californië.

Rosie’s hele familie was in de muziek; haar vader schreef muziek op zijn gitaar en zong de teksten en haar opa speelde banjo van weleer en mondharmonica.

Ze zijn vaak aangemoedigd om haar eigen muzikale talenten te ontdekken door het opzetten van valse podia en zingen hun hart uit.

Na betrokken te raken met een aantal zanggroepen en bands als ze ouder werd, brak ze op haar eigen om haar eigen weg te gaan in de muziek industrie.

Uiteindelijk, Rosie Hamlin ging op de weg en begon de groep Rosie en de Originals.

Na te zijn bedrogen uit het eerste nummer (s) die ze ooit geregistreerd en schreef gingen ze op te nemen voor een aantal verschillende bedrijven, waaronder Highland Records en Brunswick. Ze kregen te openen voor een aantal populaire groepen en bands gedurende de tijd dat ze rond waren.

Rosie heeft geworsteld met fibromyalgie vanaf het moment dat ze was ongeveer 15 jaar oud. Ze begon om pijnlijke symptomen die ze niet kon schudden merken, en enkele dagen het zou zo veel dat ze niet in staat om normaal te bewegen zou zijn kwetsen.

Ze probeerde een heleboel verschillende behandeling plannen toen ze opgroeide, maar geen van hen leek effectief te zijn.

In sommige gevallen, Rosie Hamlin voelde zelfs alsof er geen hoop op haar steeds herstellende is van de pijn en werd ze depressief en worstelde met donkere gedachten en gevoelens als gevolg.

Hoe werkt Rosie Hamlin Deal met haar fibromyalgie?

Na een tijdje, Rosie gevonden middelen die haar mogelijk maakte om de hulp die ze nodig had.

Ze aangesloten met een aantal verschillende bronnen, waaronder die in de muziekindustrie en sommige apotheek bedrijven die helpen mensen in nood die willen zorgen voor pijn problemen die gerelateerd zijn aan fibromyalgie.

Deze middelen het haar mogelijk maakte om te beginnen met het krijgen van de behandeling die ze nodig had. Dus, als je bang bent dat je niet in staat zal zijn om uw medicijnen veroorloven of de hulp krijgen die je nodig hebt om te gaan met uw symptomen zijn, toont Rosie’s verhaal dat er organisaties die u zullen helpen om de middelen die je nodig hebt.

Voor veel mensen, waaronder Rosie Hamlin, medicijnen zijn een belangrijk onderdeel van haar behandeling.

Ze moet medicijnen om te gaan met haar pijn, medicijnen die haar helpen om te bewegen, zelfs als ze pijnlijk, medicijnen voor haar depressie, en medicijnen voor IBS.

Dit zijn alle gangbare soorten medicijnen die een persoon kan nodig zijn om te gaan om te gaan met fibromyalgie.

Andere medicijnen kunnen ook noodzakelijk zijn; soms anti angst-medicatie wordt voorgeschreven, en andere mensen zullen moeten slapen medicatie, zodat ze eigenlijk een volledige nachtrust te krijgen.

veel van haar show business collega’s die lijden aan de zeer dezelfde staat, werd ze gedwongen om haar muzikale carrière achter zich te laten.

Echter, werd ze een van de belangrijkste woordvoerders van degenen die lijden aan fibromyalgie en ze erin geslaagd om het pad van een andere artistieke loopbaan: schilderen.

Janeane Garofalo – Beroemdheden met fibromyalgie

Vele malen, zullen we kijken naar de wereld om ons heen en bekijk alle van de “gewone” mensen die lijden aan fibromyalgie. Maar we vergeten vaak dat ze zijn niet de enigen – er zijn een aantal beroemdheden zijn die ook te maken met precies dezelfde symptomen en veranderingen in het lichaam dat iedereen met fibromyalgie kan te maken hebben met.

Een van de meest bekende beroemdheden met fibromyalgie is Janeane Garofalo, het best bekend voor haar politiek activisme en haar standup comedy. In dit artikel gaan we een kijkje nemen op het leven Janeane Garofalo’s te nemen en hoe ze zich bezig met de strijd in verband met fibromyalgie op een dagelijkse basis.

Wie is Janeane Garofalo?

Als je iets over de comedy wereld weten, dan heb je waarschijnlijk gehoord van Janeane Garofalo. Ze is ongelooflijk populair in een aantal gebieden in het hele land, en is vooral bekend voor het werk dat zij in het kader van de cast van Saturday Night Live (SNL) heeft gedaan. Ze doet ook een aantal andere dingen, waaronder acteren, schrijven en politiek activisme (meestal voor meer liberale oorzaken).

Ze begon haar carrière als stand-up comedian en gaat over tot de televisie in de vroege jaren 90, toen ze een rol in The Ben Stiller Show kreeg. Haar carrière echt schot na dat, vooral wanneer ze bij Saturday Night Live en The Larry Sanders Show. Op hetzelfde moment (begin jaren 90), was ze ook in twee films: De waarheid over katten en honden, en laat voor het diner.

Janeane Garofalo is ook te zien op een aantal radio-shows en heeft veel werk gedaan in de progressieve en liberale arena’s, in het bijzonder sinds 2004, toen ze werd gekenmerkt op de meerderheid Rapport (Air America Radio). Janeane Garofalo is gezien campagne voor een aantal liberale kwesties en progressieve kandidaten, en wordt vaak gevraagd naar haar mening in een aantal verschillende locaties.

Zoals Janeane Garofalo is gegaan door haar carrière heeft ze worstelde met een aantal verschillende kwesties, velen van hen in verband met haar fibromyalgie. Niet alleen heeft ze omgaan met fibromyalgie, maar ze heeft een aantal emotionele en psychische stoornissen ook. Deze omvatten problemen met verslaving, problemen met intimiteit met andere mensen, depressie, angst, en nog veel meer. Dit zijn natuurlijk ongelooflijk vaak voor bij mensen die worstelen met fibromyalgie, maar ze hebben echt een strijd voor een vrouw die hard heeft gewerkt om in de positie dat ze in nu.

Hoe werkt Janeane Garofalo met haar doen Fibromyalgie symptomen?

Zoals je mag verwachten, Janeane Garofalo behandelt haar fibromyalgie door te lachen over. Veel comedians omgaan met hun pijn, ongeacht wat het ook moge zijn, door het maken van grapjes over en mensen te vertellen verhalen over het. Het helpt hen om beter te informeren over wat er gaande is voelen en het hen in staat stelt om mensen te helpen om daarmee in verband staan. Janeane Garofalo doet precies dezelfde zaak in veel van haar daden.

Ze zal naar voren veel van haar problemen, met inbegrip van de depressie en de pijn die ze zich bezighoudt met als gevolg van fibromyalgie te brengen, en vertel haar publiek over hen. Het werkt bijna als therapie voor haar en het laat haar publiek beseffen dat het goed is om te lachen om het leven en dat ze niet alleen zijn.

Een ander belangrijk onderdeel van de behandeling van plan Janeane Garofalo’s is haar medicatie. Ze noemt de medicatie in veel van haar daden, beweren dat ze niet beseffen hoe ontevreden ze was met het leven voordat ze begonnen met het nemen van hen. Medicatie, wanneer gebruikt onder toezicht van een arts of een andere medische professional, kan in feite een belangrijke rol spelen in het houden van uw symptomen onder controle.

Of u te maken hebt met pijn of depressie, zult u merken dat het een stuk makkelijker voor u om te werken door middel van dat soort dingen als je de juiste medicatie. Uiteraard weten we niet wat voor type (s) van medicatie die Janeane Garofalo is ingeschakeld, maar ze kunnen een aantal van de volgende medicijnen, die allemaal worden vaak voorgeschreven voor mensen die te maken hebben met de pijn op een regelmatige basis op te nemen.

 • amantadine
 • buproprion
 • clonazepam
 • Cyclobenzaprine
 • Cymbalta
 • escitalopram
 • Fluoxetine
 • Lyrica
 • Neurontin
 • Pramepixole
 • Pramepixole
 • Savella
 • sertraline
 • tizanidine
 • Tramodol
 • Trazodone
 • zolpidem

Natuurlijk zal de medicijnen die variëren op basis van wat de symptomen van de persoon te maken heeft met op het moment, en volgens welke degenen die werken voor de patiënt en wat die niet echt lijken veel van alles voor hen te doen. Het kan een tijdje duren voor een specialist om precies te bepalen wat de beste combinatie van alles is voor een patiënt, maar dit zijn enkele van de meest voorkomende medicijnen die u zult tegenkomen in de behandeling van fibromyalgie patiënten komen.

Last but not least, Janeane Garofalo praat over te doen wat ze kan om de stress te verminderen in haar leven. Stress kan een groot deel van ons leven, en zoals u waarschijnlijk weet, kan het fibromyalgie symptomen veel erger te maken. Door mee te doen met meditatieve praktijken, of het nemen van de tijd om ervoor te zorgen dat u kunt ontspannen en ademen in tussen de shows of optredens, kan het een groot verschil maken.

Het kan de spanning los in je lichaam zo goed, waardoor het minder waarschijnlijk voor je spieren gespannen tot het punt waar je niet goed kan bewegen maakt. Ook al is dit een beetje moeilijker voor Janeane Garofalo omdat ze een populaire beroemdheid, dat wil niet zeggen dat ze niet moeten proberen te zorgen voor het als goed. Zelfs het nemen van een paar minuten per dag om te ademen en gewoon bestaan ​​kan helpen om uw stress te verminderen en het gemakkelijker maken voor je lichaam om te gaan met pijn op een gezonde manier. ik

Een beetje van het lachen kan goed zijn voor iedereen, vooral degenen die te maken hebben met een ziekte zoals fibromyalgie. Als u zijn op zoek naar verlichting van uw symptomen of als u denkt dat u fibromyalgie kan hebben en je hebt nog niet gediagnosticeerd, contact opnemen met een specialist voor meer informatie. Zij kunnen u helpen bepalen welke behandelingen die u moet gebruiken en zij kunnen u begeleiden door het proces van omgaan met deze ziekte op een dagelijkse basis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *