Inzicht in de “ups en downs” bij fibromyalgie

De meeste mensen met chronische ziekten zijn altijd ziek. effecten op kanker in het lichaam, een virus of een degeneratieve ziekte vrij constant. De verwarring is begrijpelijk om iemand te zien met fibromyalgie die niets kunt doen op maandag, maar hij goed kan doen op woensdag.

Kijk naar het op deze manier: hormonen fluctueren, en dingen zoals het gewicht en de bloeddruk kan op en neer gaan een dag, een week of een maand. Alle systemen en stoffen in het lichaam werken op deze manier, en omlaag in reactie op verschillende situaties.
Uit onderzoek blijkt onomstotelijk dat fibromyalgie omvat verschillende abnormale niveaus van hormonen en andere stoffen. Want om deze dingen op en neer gaan, soms binnen het normale bereik en soms niet. Meer dingen zijn buiten de normale zone, hoe slechter je zult voelen.

Inzicht stressreacties
Sommige mensen denken dat we zijn emotioneel niet in staat om te gaan met stress, want over het algemeen een stressvolle situatie verergert symptomen.
Het belangrijkste is om te begrijpen dat we reageren op zowel emotioneel als fysiek te benadrukken. Een natuurlijke reactie, met inbegrip van een stijging van adrenaline en andere hormonen die uw lichaam helpen opzetten, zodat je kunt omgaan met wat er gebeurt.

Mensen met fibromyalgie hebben niet genoeg van stresshormonen (cortisol en adrenaline), belemmeren de reactie in je lichaam en kan symptomen veroorzaken.

Ook als het gaat over “stress” in het algemeen, we begrijpen dat het emotionele, die kunnen komen van het werk, een strak schema of een persoonlijk conflict. Veel dingen veroorzaken fysieke stress, zoals ziekte, gebrek aan slaap, voedingstekorten en verwondingen. Fysieke stress kan hetzelfde effect hebben als emotionele stress te hebben.

Vermoeidheid Understanding
denken voor een moment dat ik was niet moe, echt uitgeput. Misschien was het de hele nacht studeren voor een examen. Misschien heeft hij een paar keer om een baby of zorg te voeden voor een ziek kind. Misschien heb je keel griep of streptokok.

Stel je voor dat zo uitgeput hele dag terwijl het proberen om te werken, zorg voor kinderen, het huis schoon, eten koken, enz. Voor de meeste mensen één of twee nachten slapen dat gevoel verdwijnt.
In fibromyalgie, zijn er slaapstoornissen is slapen zo zeldzaam voor een goede nachtrust. We kunnen één van de volgende slaapstoornissen:

Slapeloosheid (moeilijk in slaap vallen of door te slapen)
Slapeloosheid of diepe slaap
apneu (ademhalingsproblemen die kunnen wakker meerdere malen)
rusteloze benen bewegingen (schokkerige leden die de slaap belemmeren) syndroom
uiteinden van periodieke bewegingen van de ledematen stoornissen (onwillekeurige spiersamentrekkingen die voorkomen dat diepe slaap geklokt)

In het kort In
veel ziekten waarbij een lichaamsdeel of systeem. Fibromyalgie brengt echter het hele lichaam en kan alles uit de hand. Als buitenlanders, kunnen ze in de war en gevarieerde symptomen die gerelateerd zijn aan zeer reële fysieke oorzaken.
Deze ziekte kan een goed opgeleide, ambitieuze, hardwerkende en onvermoeibare persoon die hun vermogen om te werken, huishoudelijk werk, lichaamsbeweging, helder denken en nooit het gevoel wakker of gezond te stelen.
Dit is geen psychologische, “gebrand head syndrome” of depressie!
Het was niet luiheid!

Het zeuren of doen alsof!
Het is het resultaat van een brede dysfunctie in het lichaam en de hersenen, dat is moeilijk te begrijpen, moeilijk te behandelen en tot op heden geen genezing.
Echter, voor de moeilijkste patiënten te leven. De steun en begrip van de mensen in je leven kan het veel gemakkelijker te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *