Rosa Montero: Fibromyalgie is een ongeneeslijke ziekte die uw leven tot een hel te maken, maar het ergste is dat veel mensen een minimum te beperken, negeren of zelfs minachten deze ziekte.

Ik van groot belang voor het werk van Rosa Montero om lief te hebben en bewonder je, ik laat je met een stukje uit zijn artikel en op het einde, laat ik de link naar het volledige artikel dat u dit leest, het is heel interessant, empathisch en gevoelig.

“Fibromyalgie is een ongeneeslijke en pijnlijke ziekte die uw leven tot een hel te maken, maar de hel grootste deel van de ziekte en chronische vermoeidheid syndroom en soortgelijke aandoeningen, is het feit dat veel mensen kwaad te minimaliseren, houdt geen rekening of zelfs veracht beschouwd als een pure geschiedenis, een grote opportunistische leugen of hysterische (vooral tegen vrouwen), een lokale trol klacht …

En als de toespraak werd verteld roddels toont aan dat fibromyalgie gekke dingen zoals mensen die egoïstisch denken alleen maar aan zichzelf, of het gebruik van conditie van arbeidsvoorwaarden. Hier gewond schijnt in al zijn pracht en het lijden van sociale misverstand, de echte pijn van de ziekte toe te voegen. Het blijkt dat zowel fibromyalgie en chronische vermoeidheid zijn gedefinieerd als zeer reëel ziekten (eerste reumatische koorts, neurologische seconde) in de lijst van de World Health Organization. Werden opgenomen in de Tiende Revisie van de Internationale Catalog of Diseases (ICD-10), daterend niets meer en niets minder dan 1992. Echter, terwijl in de ICD-10 geïndustrialiseerde landen volledig is overgedragen aan de medische praktijk, blijkbaar in Spanje, gevolgd door rigiéndonos zuiver administratieve wanorde ICD-9. Hoewel de ICD-10 uiteindelijk in januari 2016 werd ingevoerd, 24 jaar later, nog steeds niet volledig is aangepast en heeft niet alle artsen bereikt. Dit betekent dat veel gezondheidswerkers blijven verankerd aan de vooroordelen van het verleden; patiënten vaak ook lijden onder de onbegrip van hun artsen, en dit vertaalt zich in een gebrek aan luidruchtige diagnose, passende behandeling en een eerlijke erkenning van hun sociale zekerheid arbeidsongeschiktheid. Een studie suggereert dat mensen met chronische vermoeidheid een bezoek aan een gemiddelde van 15 artsen voordat ze worden gediagnosticeerd. ” Het is nog niet volledig aangepast en heeft niet alle artsen bereikt. Dit betekent dat veel gezondheidswerkers blijven verankerd aan de vooroordelen van het verleden; patiënten vaak ook lijden onder de onbegrip van hun artsen, en dit vertaalt zich in een gebrek aan luidruchtige diagnose, passende behandeling en een eerlijke erkenning van hun sociale zekerheid arbeidsongeschiktheid. Een studie suggereert dat mensen met chronische vermoeidheid een bezoek aan een gemiddelde van 15 artsen voordat ze worden gediagnosticeerd. ” Het is nog niet volledig aangepast en heeft niet alle artsen bereikt. Dit betekent dat veel gezondheidswerkers blijven verankerd aan de vooroordelen van het verleden; patiënten vaak ook lijden onder de onbegrip van hun artsen, en dit vertaalt zich in een gebrek aan de juiste behandeling luidruchtige diagnose en erkenning omwille van hun onvermogen om de sociale zekerheid. Een studie suggereert dat mensen met chronische vermoeidheid een bezoek aan een gemiddelde van 15 artsen voordat ze worden gediagnosticeerd. ” de juiste behandeling en erkenning omwille van hun onvermogen van de sociale zekerheid. Een studie suggereert dat mensen met chronische vermoeidheid een bezoek aan een gemiddelde van 15 artsen voordat ze worden gediagnosticeerd. ” de juiste behandeling en erkenning omwille van hun onvermogen van de sociale zekerheid. Een studie suggereert dat mensen met chronische vermoeidheid een bezoek aan een gemiddelde van 15 artsen voordat ze worden gediagnosticeerd. ” de juiste behandeling en erkenning omwille van hun onvermogen van de sociale zekerheid. Een studie suggereert dat mensen met chronische vermoeidheid een bezoek aan een gemiddelde van 15 artsen voordat ze worden gediagnosticeerd. ” de juiste behandeling en erkenning omwille van hun onvermogen van de sociale zekerheid. Een studie suggereert dat mensen met chronische vermoeidheid een bezoek aan een gemiddelde van 15 artsen voordat ze worden gediagnosticeerd. ” de juiste behandeling en erkenning omwille van hun onvermogen van de sociale zekerheid. Een studie suggereert dat mensen met chronische vermoeidheid een bezoek aan een gemiddelde van 15 artsen voordat ze worden gediagnosticeerd. ” de juiste behandeling en erkenning omwille van hun onvermogen van de sociale zekerheid. Een studie suggereert dat mensen met chronische vermoeidheid een bezoek aan een gemiddelde van 15 artsen voordat ze worden gediagnosticeerd. ”

Lees het volledige artikel hier

Rosa Montero: Fibromyalgie is een ongeneeslijke ziekte die uw leven tot een hel te maken, maar het ergste is dat veel mensen een minimum te beperken, negeren of zelfs minachten deze ziekte.
Rosa Montero: Fibromyalgie is een ongeneeslijke ziekte die uw leven tot een hel te maken, maar het ergste is dat veel mensen een minimum te beperken, negeren of zelfs minachten deze ziekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *