Waarom ik koester magnesium voor fibromyalgie!

Naarmate de release datum voor mijn nieuwe bookcomes dichterbij, zowel mijn energie en gevoelens van angst zijn toegenomen. Wanneer gevoelens van angst te verhogen, en nu self-spirit gaat uit het raam en het is tijd de fakkel fibromyalgie. Op het einde, herinnerde ik me hoe waardevol magnesium kan zijn in het midden van fakkels als een apparaat aan mijn lopende reactie te starten.

Omdat fibromyalgie wordt vertegenwoordigd door een hyperactieve reactie angst, alle we naar de andere reactie in het lichaam tot een schil reactie bijwerkingen verlagen. Een eenvoudige benadering om dat te doen is met topische crèmes magnesium of verbeterde waterabsorptie van magnesium.

Magnesium is bekend als de Mineral Peeling: het heeft gevolgen voor de groote hersenen rust, zenuwen en spieren. En denk aan dit mineraal bijna iedereen met fibromyalgie onvoldoende is? Je deed het! Wanneer wetenschappers analyseerden het magnesium niveaus bij patiënten met fibromyalgie ze zijn zeker daar.

Hoe dan ook, er zijn een aantal problemen bij het nemen van dit mineraal oraal bij hoge doseringen. Het gaat over als een zuiverende (u hebt de uittocht van magnesiumoxide, één van diuretica er meer naar beneden gezien) en we niet productief te houden door onze spijsverteringsorganen. Orale magnesium supplementen kan zeker nuttig zijn, maar hoog genoeg maatregelen om tot rust te komen reactie veroorzaken, moet je hoge doses die moeten worden bereikt door het geven van je huid en spieren een kans om opspatten.

We inslikken voorkeur magnesium door de huid door de spijsverteringsorganen, waardoor een transdermale toepassing is een overtuigende benadering om de stroom te activeren zonder vrije ontlasting. U kunt baden in Epsom zouten (magnesiumsulfaat) of wrijven magnesium olie of balsem op je voeten en benen voor het slapen gaan, die het lichaam diepe rust beheert en gaan ongeveer net zo regelmatige het ontspannen van de strakke spieren.

Wees ervan bewust, kan echter dat magnesium zijn een beetje hard op de huid, en zo willekeurig dat u een snee op dit gebied zal het steken niet gebruiken. De crèmes en moisturizers zijn zachter en zachter op de huid dan olie, maar bevatten minder magnesium. Ik hou van de crème van de voormalige Minerals.

Een andere benadering is het innemen van magnesium magnesiumrijke absorberende water. Willekeurig u woont in een plaats met toegang tot de behandeling te romen, vraag ik u zeker kijken. behandeling van drijfvermogen hierna het milieu minder stimulatietherapie (REST)

en omvat glijden in een ondiepe warme zwembad dat is bevochtigd met ongeveer 1.000 pond van zout Epsom om het overweldigende maken en empowerment enkele skimming. Vaak worden deze bassins ingesloten in zwart geluiddichte reservoirs die tastbare gegevens, die ook een afwikkelinrichting teweeggebracht drastisch verminderen. Maar er zijn ook meer open alternatieven zoals grote badkamer voor die claustrofobie. Therapy is aangetoond dat het drijfvermogen cortisol levels, spier druk en kwelling, en de snelle ontwikkeling te verminderen.

Flotation REST verwerking nu gepland in het bijzonder voor fibromyalgie en vroegtijdige informatie blijkt minder kwelling, spier druk, nervositeit en stress. Er is een uitgebreid overzicht vordert drijven zich afwendt. Om te leren hoe je kunt worden opgenomen fibromyalgiaflotationproject.com gaan.

Verkregen in deze tanks is een wasplaats als freewheelen als een stop op het oppervlak van het water. Het is een van een soort affaire; het voelt alsof ik veronderstel kustvaart in de ruimte. Zonder het effect van de zwaartekracht op gewrichten en spieren, er minder bijdrage aan de zenuwen detectie kwelling, wat resulteert in minder kwelling. In de boei tank en voor twee of drie dagen later, mijn kwelling daalde, mijn spieren voelen losser, en mijn lichaam is meer geregeld.

Boei winkels rende in stedelijke strekt zich rond de Verenigde Staten, maar als je de behandeling drijfvermogen niet kunt krijgen, kun je zijn spullen opnieuw thuis door reiniging met als Epsom zout je kunt krijgen de kans om te breken. In die tijd de dood van de verlichting en verminderen het lawaai maar voor zover redelijkerwijs kan worden verwacht. Je kust tenzij je een grote badkamer (en 1.000 pond van Epsom zout), maar je zult ook nu magnesium afwikkelen voordelen geconsumeerd door de huid.

Dus de volgende keer dat je angst is door het dak en zelf-geest is verdwenen uit het raam, breng dan een vochtinbrengende crème magnesium, wrijf in Epsom zouten, of ga naar een boei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *