Hvorfor jeg verne magnesium for fibromyalgi!

Som lanseringsdato for min nye bok kommer nærmere, har økt både min energi og følelser av angst. Når økende følelse av angst, og nå selv ånd går ut av vinduet, og det er på tide fakkelen fibromyalgi. Til slutt, husket jeg hvor verdifullt magnesium kan være i midten av fakler som en enhet for å starte min nåværende reaksjon.

Fordi Fibromyalgi er representert ved å senke en hyperaktiv angst, alt vi fikk til den andre reaksjon i kroppen til en hudreaksjon effekter. En enkel måte å gjøre det på er med topiske kremer eller magnesium forbedret vannabsorpsjon av magnesium.

Magnesium er kjent som Mineral Peeling: det har store konsekvenser for resten hjernen, nerver og muskler. Og tenk på dette mineralet nesten alle med fibromyalgi utilstrekkelig? Du gjorde det! Når forskerne analyserte magnesium nivåer hos pasienter med fibromyalgi, de er absolutt der.

Uansett, det er noen problemer i å ta dette mineralet muntlig ved høye doser. Den kommer over som en rensende (du utvandringen av magnesiumoksid, er en av diuretika sett ned), og vi ikke holde produktiv gjennom våre fordøyelsesorganer. Oral magnesium kosttilskudd kan være nyttig, men høy nok til å forårsake reaksjons tiltak for å slappe av, du trenger høye doser kan oppnås ved å gi din hud og muskler en sjanse til å sprute.

Vi svelget fortrinnsvis magnesium gjennom huden via fordøyelsessystemet, slik at en transdermal applikasjon er en overbevisende måte for å aktivere strømmen uten fri lindring. Du kan bade i Epsom salter (magnesiumsulfat) eller gni magnesium olje eller balsam på dine føtter og ben før sengetid, som forvalter kroppen dyp hvile og gå omtrent like vanlig å slappe stramme muskler.

Vær imidlertid oppmerksom på, at magnesium være litt harde på huden, og så tilfeldig at du vil være et kutt i dette området ikke bruke knivstikking. Kremene og kremer er mykere og mildere mot huden enn olje, men inneholder mindre magnesium. Jeg liker kremen av de tidligere Minerals.

En annen tilnærming er inntak av magnesium, magnesium-rike absorberende vann. Tilfeldig bor på et sted med tilgang til behandling for å skumme, spør jeg deg at utseende. behandling av oppdrift i det følgende betegnet som miljøet mindre stimuleringsbehandling (REST)

og inkluderer slip i et grunt varmt basseng fuktet med ca 1000 pounds av Epsom salt for å gjøre det overveldende og gir noen skimming. Ofte er disse bassenger innleiret i lydtette sorte reservoarer som taktile-data, som også førte til en drastisk reduksjon av en avviklingsinnretning. Men det er også mer åpne alternativer som stort bad for den klaustrofobiske. Terapi har blitt vist å redusere oppdriften kortisolnivå, muskelspenninger og trakassering, og rask utvikling.

Flotasjon REST behandling nå planlagt spesielt for fibromyalgi og tidlig informasjon viser mindre pine, muskelspenninger, nervøsitet og stress. Det er en omfattende liste utvikler drivende vender seg bort. Hvis du vil vite hvordan du kan bli inkludert fibromyalgiaflotationproject.com gå.

Oppnådd i disse tankene er et vaskerom som friløp som en stopp på overflaten av vannet. Det er en av et slag affære; det føles som om jeg forestille kystfart i verdensrommet. Korrigert for effekten av tyngdekraften på ledd og muskler, er det mindre bidrag til nerver deteksjon smerte, noe som resulterer i mindre pine. Bøyen tank og for to eller tre dager senere, min pine ned, musklene mine føler løsere, og kroppen min er mer avgjort.

Buoy butikker løp i urbane strekninger rundt om i USA, men hvis du ikke kan få behandling oppdrift, kan du bruke som Epsom ved å rense hans ting hjem salt du kan få sjansen til å bryte. På den tiden, døden av belysning og redusere støy, men så langt som med rimelighet kan forventes. Du kysser med mindre du har et stort bad (og 1000 pounds av Epsom salt), men du vil nå avgjøre magnesium fordeler forbrukes av huden.

Så neste gang din angst er gjennom taket og selv ånd er faret ut av vinduet, bruke en fuktighetskrem magnesium, gni Epsom salter, eller gå til en bøye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *