Zijn vrouw is fibromyalgie? HIER ZIJN 25 manieren om te steunen

Als uw geliefde heeft fibromyalgie, is het moeilijk om precies te begrijpen wat ze zouden gaan, tenzij je het zelf hebt meegemaakt. Het is waarschijnlijk meer tijd om te slapen of rusten op wat kan en niet heel vaak het gevoel nodig is. Fibromyalgie kan ook de mogelijkheid van een persoon om mee te werken, uit te voeren huishoudelijke taken of zelfs alledaagse dingen zoals zwemmen en eten doen remmen.

Als u een echtgenoot of significante andere steun die het verschil maakt. Niet dat we pijn hebben en uitgeput. Het verandert je leven. U bent niet hetzelfde lichamelijk of geestelijk (mijn angst) veel dingen voorbij. Ik weet dat iedereen voelt op dezelfde manier.

 het resultaat voor zieke vrouw

Als een persoon is een chronische ziekte, maar de andere is gezond, kunt u gemakkelijk onder druk zetten zelfs de sterkste van relaties. Hoewel het moeilijker kunnen andere uit te voeren of een evenwicht te vinden waar u wilt voelen als gelijkwaardige partners in de relatie, het is zeker niet onmogelijk – en voor veel koppels die samen geconfronteerd met obstakels als een chronische ziekte kan in feite het versterken van de hun relatie en verdiep je liefde voor elkaar.

We bestelden onze gemeenschap “Leven met fibromyalgie en chronische ziekten” en “Leven met fibromyalgie” om manieren voor mensen om uw echtgenoot of partner te helpen met fibromyalgie te delen. Als uw dierbare wordt beïnvloed door een chronische ziekte zoals fibromyalgie, FC, misschien wel de volgende manieren kan helpen om beter te begrijpen wat ze ervaren en bieden een aantal ideeën van dingen die je kan dit doen de wereld zou kunnen betekenen voor hen.

Dit is wat onze gemeenschap ons vertelde:

1.     Wanneer zij hebben een kernsmelting, te onderhouden en Lament niet dat je er bent voor hen.

2.     Leer zoveel als je kunt over het. Wees geduldig. Je kan niet begrijpen wat het is, maar neem empathie en luisteren naar uw partner of echtgenoot is zo belangrijk. Onvoorwaardelijke liefde.

3.     Vraag uw partner om u en te lezen van mensen die ook fibromyalgie horen.

4.     Vermijd waardoor ze zich schuldig voelen. Het vertrouwen en de liefde. Verblijf in bed en houd ze, vertel hen dat u zich in het voor de lange termijn. En serieus!

5.     hen geloven eerste, tweede steun is vriendelijk te allen tijde en op de derde plaats is de moeite waard zijn gewicht in verhouding op een praktische manier. Ze zijn niet meer van plan dan jij en je deed dit samen om zowel maken het grootste deel van de reis. Hoe meer steun die u binnenkort meer te hebben, zal zijn eigen niveau van fitheid en gezondheid te vinden, maar het duurt enige tijd en je zal moeten om hen te ondersteunen en vermindering van hun fysieke en emotionele belasting zo veel mogelijk.

6.     show van liefde en niet vragen te veel vragen om een uitbraak van de tijd

7.     trekken ze een lekkere warme douche, was je haar, help ze uit, droog en borstel je haar. Dan luister gewoon zou geweldig zijn.

8.     Wees empathisch, geduldig, het delen van huishoudelijke taken, ondersteunend als anderen twijfelen aan de juistheid van de ziekte, bedenk dan dat deze ziekte is niet schuld of straf voor jou. Boven alles, niet stoppen met de liefde voor de persoon.

9.     Niet precies wat u wilt dat uw liefde voor u doen als de rollen omgekeerd waren.
Boven alles, wees vriendelijk, liefdevol, geduldig en plezier

10.     Geen schuld a lil sympathie en auto-onderhoud. Soms kan ik alleen maar voor me zorgen … maken het diner een keer per week. Vacuüm of een schone douche. Vergeet niet dat je niet kunt de dingen hetzelfde niet tien pond te doen, of kan en ik ben bijna versleten

11.     Niet alleen luisteren naar wat ze zeggen, maar echt luisteren!

12.     Vraag vaak in verschillende aspecten van pijn, breng kleine dingen die ice packs, medicijnen, dranken, verwarming pad helpen … .lay zij hen vertellen hoeveel u wilt nemen. Begrijp hun strijd, onderzoek doen

13.   vullen leemten .. verschillende steunvormen, waar tekortkomingen. Hij sprak zijn diepe verwachtingen, zodat ze weten en begrijpen, dus begrijpen hoe het onmogelijk te bereiken zijn. Wees creatief. Hulp met pijn of nodig hebben om te slapen in het weekend, maar ik wil duidelijk maken, strand kammen, op zoek naar zee glas, kajakken, hoewel beperkt, volleybal (ik kan) Ik denk persoonlijk dat de verhuizing is noodzakelijk om het terug te vorderen tintelingen in de benen begint steeds pijn. Als je het gevoel als een spalk Cinnamon Ik duwde hem omdat ik voelde me geweldig. Ik ben het schilderen van de trim en ramen die leiden tot een gezonde persoon de normale zomer. Ik draag twee. Ik ben goed met dat. Dit is een voorbeeld van lage verwachtingen blijven helpen de doelen die mijn gevoel van eigenwaarde en kracht opbouwt bereiken.

14.     Nooit zeggen dat je lui bent

15.     Nooit kort niet goed of niet in staat om dingen die ik voorheen niet konden doen voelen. Ondersteunend, zelfs als je niet alles te begrijpen.

16.     houd ze buiten het stressvolle situaties. Het stelt hen in staat om te rusten wanneer ze het nodig is .
Als je ergens kunt leven luchtdruk verandert niet zoveel pijn EWH veelbesproken!

17.     Er is een prachtig boek genaamd Fibromyalgie voor Dummies. Mijn zoon weet niet hoeveel keer gelezen. Ik wilde echt te begrijpen en te helpen. Mijn man op de andere links binnen een maand.

18.     Toen ze me te vertellen dat ik kan de energie afgevoerd uit me als een naald bloed nemen laat het me rust voelen, want zweten griep pijn en de hersenen mist zijn net om de hoek.

19.     Zorg ervoor dat ze begrijpen dat terwijl je niet kunt werken voordat een gewaardeerd lid van de familie blijven en geen belasting.

20.     Vraag uw     partner     wat je wilt en laat hen weten dat u wilt  helpen     in alles wat     ik kan    . Elke kleine gunst of helpen een verschil voor mij, maar ze zijn allemaal verschillend. Sommigen geven de voorkeur de grootst mogelijke onafhankelijkheid. Velen verkiezen om te doen voordat er automatisch van uit dat het gewenst of noodzakelijk is. Bieden om te helpen of dingen te helpen om het huis te doen zonder te vragen na te weten wat er nodig hadden wilden. Sommigen van ons schuldig voelen voor het aanbrengen van de last voor anderen.

Verzeker uw echtgenoot dat je er voor hen en niet de zorg te helpen en wij willen steunen en begrijpen van de best mogelijke manier kan een grote opluchting voor uw echtgenoot te zijn. Ik persoonlijk wil alleen mijn voeten gemasseerd met lotion. Andere gebieden zijn zeer gevoelig voor masseren. Ik heb hulp nodig in het huis, winkels, etc. Ik moet rustige omgeving te rusten.

Wat zou uw echtgenoot helpen? Wat zou helpen uw echtgenoot voel me een beetje beter -een of meer comfortabel. Ik weet dat je niet vast te stellen of wijzigen van de ziekte, maar kan hulp en troost te bieden. Mensen bieden vaak ongevraagd advies en kan nog erger te maken, het instellen van de verwachtingen en meer druk op mij onrealistisch. Dus ik kan depressief zijn of voelen schuld en schaamte onnodig.
Ik hoop dat dit helpt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *