Hans kone er fibromyalgi? Her er 25 måter å støtte

Hvis din kjære har fibromyalgi, er det vanskelig å forstå nøyaktig hva de skulle med mindre du har opplevd det selv. Det er sannsynlig å kreve mer tid å sove eller hvile på hva som kan og ikke føler meg veldig ofte. Fibromyalgi kan også hemme muligheten for en person til å jobbe, utføre husarbeid eller gjøre dagligdagse ting som bading og spising.

Hvis du har en ektefelle eller signifikante andre støtte som gjør hele forskjellen. Ikke at vi har smerter og utmattet. Det forandrer livet ditt. Du er ikke den samme fysisk eller mentalt (min angst) mange ting gått. Jeg vet at alle føler det samme.

 image resultat for syke kone

Hvis en person er en kronisk sykdom, men den andre er sunt, kan du enkelt legge press på selv den sterkeste av relasjoner. Mens det kan være vanskeligere å gjennomføre andre eller finne en balanse der du ønsker å føle seg som likeverdige partnere i forholdet, er det absolutt ikke umulig – og for mange par møter hindringer sammen som en kronisk sykdom kan i faktisk styrke deres forhold og utdype din kjærlighet for hverandre.

Vi bestilte våre samfunn “Å leve med Fibromyalgi og kroniske sykdommer” og “Leve med Fibromyalgi” å dele måter for folk å hjelpe din ektefelle eller partner med fibromyalgi. Hvis din kjære er rammet av en kronisk sykdom som fibromyalgi, FC, kanskje følgende måter kan hjelpe deg å bedre forstå hva de opplever og gi noen ideer til ting du kan gjøre dette kan bety verden for dem.

Dette er hva samfunnet vårt fortalte oss:

1.     Når de har en nedsmelting, vedlikeholde og beklage ikke vet at du er der for dem.

2.     Lær så mye som du kan om det. Vær tålmodig. Du kan ikke forstå hva det er, men ta empati og lytte til partneren din eller ektefelle er så viktig. Ubetinget kjærlighet.

3.     Be partneren din om å høre deg og lese av personer som også har fibromyalgi.

4.     Unngå å lage dem føler seg skyldig. Den tillit og kjærlighet. Hold deg i sengen og holde dem, fortell dem at du er i det på lang sikt. Og alvor!

5.     tror dem først, andre støtte er vennlig til alle tider og på tredje plass er verdt sin vekt i forhold på en praktisk måte. De har ikke tenkt mer enn du gjorde, og du gjorde dette sammen for å hjelpe både få mest mulig ut av turen. Jo mer støtte du har mer snart vil finne sitt eget nivå av fitness og helse, men det tar litt tid, og du blir nødt til å støtte dem og redusere deres fysiske og følelsesmessige belastningen så mye som mulig.

6.     show av kjærlighet og ikke stille for mange spørsmål til et utbrudd av tid

7.     dem tegne en fin varm dusj, vask håret, hjelpe dem ut, tørr og børste håret ditt. Så bare lytte ville være flott.

8.     Vær empatisk, tålmodig, dele husarbeid, være støttende når andre stiller spørsmål ved riktigheten av sykdommen, husk at denne sykdommen ikke er skyld eller straff for deg. Fremfor alt, ikke slutte å elske den personen.

9.     Ikke akkurat hva du ønsker din kjærlighet å gjøre for deg hvis rollene var snudd.
Fremfor alt, være snill, kjærlig, tålmodig og moro

10.     Ingen klandre en lil sympati og vedlikehold av bil. Noen ganger kan jeg bare ta vare på meg … lage middag en gang i uken. Vakuum eller en ren dusj. Husk at du ikke kan gjøre ting på samme, eller ikke kan ti pounds og er nesten utslitt

11.     Ikke bare lytte til hva de sier, men virkelig lytte!

12.     Spørsmål ofte i ulike aspekter av smerte, ta med små ting som hjelper isposer, medisiner, drikkevarer, varmepute … .lay de fortelle dem hvor mye du ønsker å ta det. Forstå sine kamper, gjøre forskning

1. 3.   fylling av åpninger .. ulike former for støtte, der det er mangler. Han uttrykte dyp forventninger, slik at de vet og forstår, så det å forstå hvordan det kan være umulig å oppnå. Vær kreativ. Hjelp med smerter eller trenger å sove i helgene, men jeg ønsker å avklare, strand grer, på jakt etter sjø glass, kajakkpadling, men begrenset, volleyball (jeg kan) Jeg personlig tror at flyttingen er nødvendig for å gjenopprette kribling i bena begynner å få smerter. Hvis du føler deg som en splint Cinnamon jeg dyttet ham fordi jeg følte stor. Jeg male trim og vinduer som kan føre til en frisk person normal sommer. Jeg bærer to. Jeg er greit med det. Dette er et eksempel på lave forventninger fortsette å bidra til å oppnå de mål som bygger min aktelse og styrke.

14.     Aldri si du er lat

15.     Aldri kort til ikke føles bra eller ikke være i stand til å gjøre ting jeg kunne gjøre før. Være støttende, selv om du ikke forstår alt.

16.     holde dem ute av stressende situasjoner. Det gir dem mulighet til å hvile når de trenger det .
Hvis du kan leve et sted barometertrykk endrer ikke mye smerte EWH mye-!

17.     Det er en fantastisk bok som heter Fibromyalgi for Dummies. Min sønn vet ikke hvor mange ganger lest. Jeg ønsket virkelig å forstå og hjelpe. Min mann på den andre igjen innen en måned.

18.     Når de forteller meg at jeg kan føle energien tappet ut av meg som en nål blodtaking kan du gi meg hvile, fordi svette influensa smerte og hjernen tåke er rett rundt hjørnet.

19.     Sørg for at de forstår at selv om du ikke kan arbeide som før forbli et verdsatt medlem av familien, og er ikke en byrde.

20.     Spør     ektefelle     hva du ønsker og la dem vite at du ønsker å  hjelpe     i alt     jeg kan    . Hver liten tjeneste eller bidra til å gjøre en forskjell for meg, men de er alle forskjellige. Noen foretrekker størst mulig uavhengighet. Mange foretrekker å gjøre før automatisk anta at det er ønskelig eller nødvendig. Tilby å hjelpe eller gjøre ting for å hjelpe rundt i huset uten å spørre etter å vite hva som er ønsket og trengte. Noen av oss føler seg skyldig for å sette byrde for andre.

Forsikre din ektefelle at du er der for dem og bryr seg ikke å hjelpe, og vi ønsker å støtte og forstå best mulig måte kan være en stor lettelse for din ektefelle. Jeg personlig liker bare mine føtter massert med lotion. Andre områder er svært følsomme for massasje. Jeg trenger hjelp i huset, shopping, etc. Jeg trenger å hvile rolig miljø.

Hva ville hjelpe din ektefelle? Hva ville hjelpe din ektefelle føle seg litt bedre -a eller mer komfortabel. Jeg vet at du ikke kan fikse eller endre sykdommen, men kan tilby hjelp og trøst. Folk har ofte uønsket råd og kan gjøre ting verre, sette forventninger og mer press på meg urealistisk. Så jeg kan være deprimert eller føler skyld og skam unødvendig.
Jeg håper dette hjelper. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *