22 metaforen die beschrijven wat fibromyalgie Schijnbare

1. “Ik voel me alsof [Ik] altijd zwemmen door modder. Net als mijn geest is verstopt. Mijn bijlagen zijn aanzienlijk en elke activiteit vergt veel inspanning. Mijn spieren worden afgetapt en temperamentvol. Dat is om voortdurend te duwen door middel van een vlakte. ”

2. “Het is vergelijkbaar met seizoensgriep hebben de hele tijd samen met het gevoel alsof iemand je in elkaar geslagen fysiek. Tegelijkertijd, worden ingeroepen om normaal te werken. ”

 

3. “De hersenen mist denken aan de taferelen van Charlie Brown, als volwassenen praten. Het enige wat je hoort is de bull hoorn verstikt als mensen praten. Het is volledig binnenstebuiten gekeerd en ziet er slecht uit in je hersenen. Als je met mensen praten over de telefoon dat je niet kunt denken aan de juiste woorden, krijg je je helemaal binnenste buiten gekeerd zinnen en je hoeft niet veel goeds. Mensen naar je kijken en je weet dat ze geen idee hebben over wat u bespreken.

4. “Het is vergelijkbaar met alle aspecten van uw lichaam is gewond, maar [de verwondingen] zijn onopvallend, en een deel van de tijd zou je willen dat ze zichtbaar waren in het licht van het feit dat op dit punt kunnen mensen vinden het belangrijk pijn te overwegen . ”

5. “Ik ben voortdurend af of iemand heeft het label van die vrachtwagen die blijft lopen opnieuw en opnieuw en opnieuw. Zonder te stoppen voor een minuut.

6. “Je bent een vlieger wordt weerlegd door occulte krachten drijven een lange weg van de realiteit in een band die kan breken op elk moment.

7. “Mijn spieren zijn zo kwetsbaar dat ze het gevoel dat ik ben op zoek buik terwijl ergens lopen de teer met een aantal cinderblocks bereidt zich voor op mijn benen en armen.”

8. “Blijf alert voor drie dagen op dat moment vul je regenlaarzen met gebroken glas. Terwijl het dragen van uw glas regenlaarzen gebroken rondjes draaien op beschoten met paintballs. ”

9. “Het lijkt erop dat iemand een voodoopop die je niet alleen kunt nemen.”

10. “Zie je iPhone is gebroken. Elke keer dat je het te activeren, kan aantonen een volle batterij maar in werkelijkheid is het continu zit op 30 procent. De telefoon heeft vele mogelijkheden, die elk een alternatieve maatregel van energie. Het is afhankelijk van u als u uw accu gebruiken. Op de off kans dat je de stok met kleine oefeningen als uw batterij langer berichten zal duren. Als je een video kijken of games een leuke, dan zul je uiteindelijk sneller. Op de off kans dat je korte komen met de batterij van uw telefoon volledig uit te schakelen en hebben meer tijd om te laden. Fibro is hetzelfde. Je lichaam heeft een zeer krappe aanbod van vitaliteit. Je moet nadenken over wat je doet elke dag, zodat je geen tekort in de batterij niet komen en sluit de deuren. ”

Dingen die mensen met fibromyalgie wilt dat anderen weten

11. “[Fibromyalgie is] als een loden schort slijtage van de loopband naar een schemering ‘pull til dawn geval een paar dagen in het kielzog van het zijn terug over.”

12. “[Het is] zoals mijn skelet is twee maten te groot voor wat er over is van mij, en elk bot was gebogen opgezet.”

13. “Het is deze neiging dat je krijgt als je heel hard gewerkt in de uitoefening centrum, is echter constant en je moet gewoon verplaatsen om het te krijgen.”

14. “Stel je meest merkbaar slecht kwelling die je ooit hebt gevoeld. Nu maakt het 10 keer meer bijzondere en door je hele lichaam. Stel je nu voor dat de helling het licht van het feit dat er geen genezing nooit verlaat. ”

15. “[Het is] als een olifant is op de top van je – je voelt dat je de hele dag proberen om het wegrijden. Het is slopende en werkt niet! ”

16. “Het doet Ik ben een gegarandeerde schip naar beneden en alles wat ik voel is het gewicht van het verblijf, terwijl bovendien verbruikt gevoel extreme, snijden, elektrische en verdooft alsof ik was geslagen en blijven draaien meer dan [door] een transport door mijn lichaam. ”

17. “Hij herinnert zich dat u zeker weet op voorjaarsvakantie – je versleten bent uitgelogd, je kater, je water niet voldoende gespoeld, zijn lichaam doet pijn all over the place en je constant ziek; en je krijg steeds meer ervaren en minder bereid om de bijwerkingen te beheren. ”

18. “lijkt op die in een carrousel. Je draait je om en, wazige ogen, die lijden aan grijpen de hengst voor zo lang, gut greep pijnlijk, cerebrale pijn naderen, en je kan me niet herinneren het woord om te stoppen! ”

19. “Het is vergelijkbaar met het dragen van een overrok X-beam voortdurend voordeel aan het griepvirus hebben dit seizoen en een zonnebrand overal. Soms komt er iemand langs en giet water op hoge temperatuur op u, of stok met pinnen. Je bent voortdurend uitgehold, maar wanneer u tot rust je niet kunt installeren, en je hoeft niet rustig (of lange) rusten. Daarnaast is deze rehashes als ‘Groundhog Day’ consequent. ”

20. “Het lijkt op de ideale vloer van de wereld, meer eng, gek, vol van een breed scala van twist en draait Russische opnieuw en opnieuw, zonder dat hij daadwerkelijk invoeren.

21. “Het hebben van fibromyalgie lijkt op een bar set. In het geval dat u overmatig rust aan uw linkerhand vindt u uit de afwezigheid van beweging vallen. Op de off kans dat je beweging in zijn rechterhand ook, zal je uit de andere kant vallen. U moet de instelling te vinden of je zal uitvallen, en het is uiterst moeilijk om naar beneden te gaan.

22. “[Het is] om wakker te worden met het griepvirus dit seizoen consequent vindt echter nooit zijn natuurlijk. Tevens moet u, om te leven met hem altijd, en stel je voor dat er niet is. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *