20 bronnen van de pijn die gerelateerd zijn aan bepaalde emotionele toestanden

20 bronnen van de pijn die gerelateerd zijn aan bepaalde emotionele toestanden

Bronnen van pijn

20   bronnen van de pijn   die gerelateerd zijn aan bepaalde emotionele toestanden

Als het leven moeilijk wordt, na een tijdje, het was alsof ik op een emotionele achtbaan. Maar wist u dat deze emoties je fysieke gezondheid kunnen beïnvloeden? Dr. Susan Babel, een psycholoog die gespecialiseerd is in een depressie veroorzaakt door trauma, zei in het tijdschrift Psychology Today, “Studies hebben aangetoond dat chronische pijn kan worden veroorzaakt door lichamelijk letsel, maar ook door stress en emotionele problemen” .

Pijn is een energie, een gevoel, en een fysieke manifestatie. De minste pijn in het lichaam kan worden gekoppeld aan een bepaalde emotionele toestand, en komt om ons te waarschuwen van wat we een probleem hebben. Zodra we deze lessen te begrijpen, de pijn verdwijnt.

Het lichaam is vooral duidelijk als het gaat om de pijn. De ervaringen van zijn leven onmiddellijk manifesteren in je lichaam en als je emotionele stress ervaart, je lichaam laat precies zien wat het probleem is. Het enige wat je moet doen is leren om de pijn te ontcijferen wanneer het zich voordoet.

Hier zijn 20 bronnen van de pijn die gerelateerd zijn aan specifieke emotionele toestanden:

1. Hoofdpijn   : Hoofdpijn en migraine beperking van de besluitvorming en kan worden veroorzaakt door de dagelijkse stress. Migraine optreden wanneer we de beslissing kennen en niet te nemen is . Zorg ervoor dat u tijd te nemen elke dag om te ontspannen. Probeer om iets dat die spanning zal verlichten doen.

2. Pijn in de nek.  Dit type van pijn geeft aan dat je moeite vergeven van anderen of zichzelf te hebben. Als u pijn in de nek, na te denken over de dingen die je leuk aan jezelf of anderen. Werken met kennis over vergeving.

3.    De gom pijn.  : Het is gekoppeld aan de beslissingen zijn niet gemaakt of je niet staan. Wees duidelijk over uw doelen en ga ervoor!

4.    spierpijn.  Het is de flexibiliteit die het aangetoond in het dagelijks leven. Dit laat zien of we zijn redelijk flexibel in onze relaties op het werk, thuis of voor onszelf. Laat u door het dragen van de pijn verdwijnt.

pijnbronnen

5.    Schouderpijn. U kunt slepen tonen een emotionele lading, vandaar de uitdrukking ” tot brede schouders hebben.” Focus op zorgen die alleen kunnen worden opgelost en niet aarzelen om hun dierbaren zo snel te delegeren als mogelijk.

6.   De buikpijn. Welke  doet zich voor wanneer het niet is verteerd, figuurlijk, iets negatiefs. Het gevoel van niet wordt gerespecteerd veroorzaakt een gevoel in de maag gat, en een boete. 

7.     De rugpijn.  Het   geeft aan dat ontbreekt emotionele steun. Je mag niet geliefd voelen. Als u bent single, is het misschien tijd om iemand te ontmoeten.

8.   Pijn in het heiligbeen en stuitbeen  . Het kan zijn dat je zit op een probleem dat opgelost moet worden …

9.   Lage rugpijn  . Lage rugpijn kan betekenen dat u te veel geld zorgen te maken of behoefte hebben aan genegenheid. Dit kan de kans om te vragen voor een verhoging, of overwegen een financieel adviseur om te leren om hun portfolio beter te beheren.

10.     Pijn in de ellebogen.  Ze heeft een veel te maken met de weerstand tegen verandering in je leven. Als de armen zijn stijf, kan het betekenen dat je te rigide zijn in hun relatie met de dingen. Het is misschien tijd om te durven om dingen te laten gebeuren of op zijn minst laten gaan!

11.     De pijn in de arm  . Je zet iets of iemand als een emotionele lading. Het kan enige tijd om te vragen of het de moeite waard is echt de moeite waard zijn …

12.   Pijn in de handen  . De handen symboliseren de band met anderen, is het niet aan te sluiten. Als u pijn in uw handen, kan dit betekenen dat er genoeg anderen niet zal strekken. Probeer om nieuwe vrienden te maken, het herstel van de verbinding!

13.  ‘re pijnlijke heupen  . Je zou kunnen zeggen dat ze zijn ook moeilijk te veranderen. Het heeft de neiging om waarschuwingen te richten echte belemmeringen voor de besluitvorming. Als men nadenkt over een aantal goede ideeën, is het tijd om een beslissing te nemen.

14.     De gewrichten in het algemeen  . Net als spieren, pijnlijke gewrichten zijn flexibel. Sta open voor nieuwe manieren om dingen te zien, lessen en levenservaringen.

15.     De knie pijn  . Knie, symboliseert onze relatie naar een ander onderwerp, agressief of in balans. Deze pijn wijst op een probleem buigen om dingen te accepteren zoals ze zijn. Deze spanning kan worden gerelateerd aan zichzelf als de buitenwereld  lachen. De binnenkant van de knie verwijst naar de gemeenschap, op het werk, geliefden; de buitenkant van de knie die verband houden met meer persoonlijke vragen. Denk eraan: je bent een, slechts een sterfelijk mens. Laat uw ego te nemen over je leven. Vrijwilligerswerk kan nuttig zijn.

Zahnreinigung, tandheelkundige reparaties, tanden Treat16.     De tandpijn. Het is  het feit dat je niet van je situatie zegt. In dit rehashed voortdurend boos, het is die hun dagelijkse emoties. Vergeet niet dat de ervaring sneller gaan als u zich richten op de positieve aspecten. 

17.     De pijn vermoeidheid  . De ervaring van verveling, weerstand, niet over de middelen om vooruit te komen. Luister naar dat kleine stem die vraagt: “Wat is de volgende stap? “En het duwen van een nieuwe ervaring.

18.     De voet pijn  . Als je depressief bent, kunt u wat pijn in de voeten te voelen. Te veel negativiteit kan onder je voeten. Geniet van de eenvoudige genoegens van het leven. Adopteer een huisdier of het vinden van een nieuwe hobby, een nieuwe passie. Zoeken vreugde.

20.     enkelpijn. Het  blijkt dat niet het recht om plezier niet toe te kennen. Misschien is het tijd minder streng in de richting van zichzelf te zijn. Probeer ook aan kruid omhoog uw liefde leven. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *