16 måter å forestille seg hvordan du føler lidelse fibromyalgi

1. “Tenk deg den verste sykdom, tretthet og sår og hodet ditt er i en dyp tåke som fikk deg til å tenke på å gå til sykehuset. Nå forestille seg at føle på denne måten hver dag og vite at hvis du går til sykehuset, har du sannsynligvis ikke vil finne noe galt og sende den hjem til deg og fortelle deg å oppsøke lege. Det er en lidelse fibromyalgi.

2. “Tenk deg at du står opp om morgenen følelsen oppbrukt, som om du ikke hadde sovet i dager. Mens du ligger i sengen, prøver du å samle energi til å stå opp og gå på do, du står overfor tanken: “Kan jeg bruke en annen dag” Så tenk at alt du gjør, selv de minste oppgaver, føles som du vil gå gjennom våt betong til midjen.

3. “Bilde av en telefon. Det er noe galt med laderen. Uansett hvor mye du prøver å laste den, aldri legg mer enn 50 prosent, hvis du er heldig. Lukk alle programmer for å prøve å spare batteriet, men ingen nytte. Det blir raskt redusert til null prosent i løpet av kort tid. Nå forestille seg at det har blitt påkjørt av en buss, og du er i telefonen.

4. “Vil du fortelle folk: ‘Du vet hvordan du føler når du har influensa? Muskelsmerter, vondt alt selv hår og negler? Ja, de er mitt god morgen.

5. “Tenk på det verste influensa du noen gang har opplevd, og fest med fallet av tre fly av trapper direkte inn i en bikube. Det er en lidelse av fibromyalgi.

6. “For meg er den lidelsen fibromyalgi en forvirrende og uklar tenkning, og flytte en dårlig dag, jeg føler jeg prøver å gå gjennom den tykke gelatin. Gjør vanlige tingene forårsaker smerte. Total utmattelse uten fordelen av en rolig søvn.

7. “Det er som om kroppen hadde en bilulykke mens du hadde influensa og endte opp aldri slå noen av dem.

8. “Det verste med denne sykdommen er at du ikke kan [tenke]. Det er for mange symptomer som jeg tror folk gå seg vill etter notering første 10. Ofte det er grunnen til at mennesker med fibro føler meg så isolert og er å snu til online fellesskap for å finne folk som forstår.

9. “Noen ganger når jeg tar av meg klærne, og jeg ser i speilet, forventer jeg å se blåmerker overalt fordi det virkelig gjør vondt i kroppen, og det gjør så vondt. Så det er tider da jeg har blåmerker fordi da folk kan ta min smerte på alvor.

10. “Tenk deg en burrito innpakket i et teppe laget med disse massasjestoler med baller i dem. Bortsett fra at du aldri vet hvor mye press deg eller der. Noen dager er det som om de dypere musklene i kroppen min ble gjentatte ganger slått, mens andre føler at huden min er rå. All den tid jeg kan ikke tenke klart, som min oksygen er lite av vekten og smerte.

11. “Kroppen min føles eller har vært rammet av en lastebil eller en annen dag noen har en voodoo doll med pinner som stikker og kronglete lidelse fibromyalgi.

12. “slik ekstrem smerte som gjør at du vil spy.” Det er vanskelig å tenke, spise, sove eller gjøre ‘normale’ ting. Sensorene er av. Det virker som støy høres i en hule, alt gjentas. Smell plager deg. Lysene vil skade øynene dine og tidevann som et karneval ride.

13. “syndrom er Prinsessen på erten … alle mulige følelsen forsterkes. Å være på en bro eller i nærheten av en rulletrapp føles som et jordskjelv. Du lukter ting som ingen andre gjør. Og du kan ikke slå av ting som nynner lys.

14. “Hvordan få Charlie hester i muskler som ikke engang visste eksisterte. Når du går ut for å spise, stadig du vri fordi setet vondt ryggen. Du er alltid sliten, og til og med en kopp fylt med mørk brent kaffe vil ikke fikse det. ”

15. “Det er som dagen etter en anstrengende trening, med stive og ømme muskler. Legg en solbrenthet og hodepine, så influensa foruten det. Fibromyalgi tretthet føles som om blodet hadde blitt konkret i dine årer. ”

16. “Noen ganger har jeg alvorlige episoder av lidelsen fibromyalgi som føler hvordan det føles når du berører et batteri med tungen når noen utfordret da du var yngre. Du vil føle en konstant time eller så før de tar medisiner for smerter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *