16 Manieren voor te stellen hoe je je voelt aandoening fibromyalgie

1. “Stel je de ergste ziekte, vermoeidheid en pijnlijke en je hoofd in een diepe mist die maakte je denken te gaan naar het ziekenhuis. Stel je nu voor dat gevoel elke dag en te weten dat als je naar het ziekenhuis, zal je waarschijnlijk niets verkeerds vinden en stuur het naar uw huis en vertellen u uw arts te raadplegen. Fibromyalgie is een aandoening.

2. “Stel je voor dat je begint te moe ‘s ochtends te voelen, alsof hij niet in dagen had geslapen. Zoals u in bed liggen, in een poging om de energie opbrengen om op te staan ​​en ga naar de badkamer, u geconfronteerd met de gedachte: “Ik kan nog een dag doorbrengen” Dan stel je dat alles wat je doet, zelfs de kleinste taken, je voelt als je loopt door het beton nat taille.

3. “Portret van een telefoon. Is er iets mis met de lader. Maakt niet uit hoe je proberen om de partij te laden, niet geladen meer dan 50 procent, als je geluk hebt. Sluit alle toepassingen om te proberen om de batterij te houden, maar het mocht niet baten. Het wordt snel gereduceerd tot nul procent in korte tijd. Stel nu dat hij werd geraakt door een bus, en je bent op de telefoon.

4. “Je vertelt mensen, je weet hoe je je voelt als je de griep? Pijn, alles doet pijn, zelfs je haar en nagels? Ja, dit zijn mijn goede dag.

5. “Denk het ergste griep die je ooit hebt ontmoet, en veilig met de instorting van drie trappen direct in een korf. Het is een aandoening van fibromyalgie.

6. “Voor mij is de aandoening Fibromyalgie is een verwarde en verwrongen denken, en de overgang van een slechte dag, ik voel me alsof ik wandelen door de dikke gelatine. Doe normaal dingen veroorzaakt pijn. totale uitputting, zonder het voordeel van een goede nachtrust.

7. “Het is alsof je lichaam was in een auto-ongeluk toen hij de griep gehad en uiteindelijk niet te raken een van hen.

8. “Het ergste van deze ziekte is dat je niet kunt [voorstellen]. Er zijn ook veel symptomen die ik denk dat mensen zijn verloren na een opsomming van de eerste 10 Vaak, dit is de reden waarom mensen met fibro zo geïsoleerd voelen en wenden zich tot de online community voor mensen die begrijpen vinden .

9. “Soms als ik trek mijn kleren en ik kijk in de spiegel, ik verwacht overal blauw te zien, omdat het echt pijn doet het lichaam en het doet heel veel pijn. Dan zijn er momenten dat ik blauwe plekken zou hebben, omdat mensen mijn pijn serieus kan nemen.

10. “Stel je een burrito in een deken gewikkeld gemaakt met massagestoelen met ballen in hen. Maar je weet nooit hoe of waar je te veel druk. Sommige dagen is het net als de diepe spieren van mijn lichaam werden herhaaldelijk geslagen, terwijl anderen denken dat mijn huid is rauw. De hele tijd, ik kan niet helder denken, zoals mijn zuurstof is laag gewicht en pijn.

11. “Mijn lichaam voelt of werd aangereden door een vrachtwagen of de andere dag iemand een voodoopop met spelden steken en draaien aandoening fibromyalgie.

12. “zulke extreme pijn die maakt je wilt overgeven. “Het is moeilijk om na te denken, eten, slapen of doe” normale “dingen. De sensoren zijn uitgeschakeld. Het lijkt erop dat het geluid klinkt in een grot, alles wordt herhaald. geest geur. De lichten gekwetst zijn ogen en dun als een carnaval rijden.

13. “syndroom is de prinses op de erwt … eventuele gevoel versterkt. Op een brug of in de buurt van een loopband voelt als een aardbeving. Je voelt je dingen niemand doet. En je kunt niet uitschakelen dingen zoals neuriën lichten.

14. “Hoe komt Charlie paarden in de spieren wist zelfs bestond. Wanneer je naar buiten om te eten, kronkelen je constant omdat de zitting doet pijn zijn rug. Je bent altijd moe, en zelfs een vol glas van donkere gebrande koffie zal niet oplossen. ”

15. “Het is net als de dag na een intensieve training, met stijve en pijnlijke spieren. Voeg een zonnebrand en een hoofdpijn en griep dan dit. Fibromyalgie vermoeidheid voelt alsof zijn bloed werd beton in zijn aderen. ”

16. “Soms heb ik ernstige episodes van fibromyalgie aandoeningen die voelen hoe het voelt als je een batterij aan te raken met de taal als iemand uitgedaagd toen ze jonger was. U vindt er een constante uur of zo te voelen voordat u pijnstillers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *