6 stadier av fibromyalgi, er jeg i den tredje. Trinn 6 er sjokkerende

Nivå 1
Du startet opplever smerte og tretthet enn noensinne, vet han ikke hva som skjer, men det gjør vondt og er sliten. Det kan holde en jobb, kan du gjøre det gjennom dagen, men du vet at noe er galt … det er noe som vil begynne å undersøke.

Trinn 2
Du er i en mye smerte, noen ganger tar en anti-inflammatorisk narkotika eller andre. De vil ikke gi deg mye lettelse og akseptert det faktum at dette er noe som vil ta litt tid. det føles mye smerte og har brukt nesten hver dag, men spesielt til å fortsette og beholde en jobb, kan du fortsatt gå til arrangementer, tilbringe tid med venner og familie, og ha en god tid her og der .

Trinn 3
Du er i konstant smerte, som er konstant sliten, du lurer på om du fortsatt vil være i stand til å fungere normalt igjen. Tenk – du er i stand til å jobbe fordi de har mer energi enn du har hatt, får du hjem fra jobb, og alt du kan gjøre er å hvile. Du må nekte invitasjoner, du har ingen energi igjen, og trenger å hvile for å komme tilbake i morgen. På dette stadiet, begynner du å føle seg mer alene og flere og flere mennesker begynner å tenke deg sutre for. Denne fasen kan vare lenge, kanskje – være år.

trinn 4
Du er i smerte konstant hele tiden, de gode dagene er få. Du kaller arbeidet syk om hva den gjør enda. Du er i sengen store deler av dagen. Når du har en god dag du liker det, og for å gjøre så mye som mulig, for alle de tingene som har forlatt de siste ukene stappe inn i dag, vel vitende om at i morgen vil betale. Sine utbrudd på flere dager. På den tiden venner uten å lage planer, de allerede kjenner sine unnskyldninger og nesten helt sikkert ikke være i stand til å komme til hotellet. Hennes familie begynner å tenke at fibromyalgi brukes som en unnskyldning for ikke å gjøre ting, for 1-3 trinn kan gjøre en stor del av hva som kan gjøres nå. De tror de bruker sin sykdom som en unnskyldning, du føler deg alene, isolert, engstelig, emosjonelle, trist. Denne fasen kan vare i mange år.

trinn 5

Hva har allerede blitt sparket eller venstre jobben din, har du spørsmål om varig uførhet og hvor lang tid det tar å få det. Du har hørt skrekkhistorier om folk som nektet og prosessen med å gjøre i mange år. Du har problemer med å få endene til å møtes. Kanskje du har noen som tar vare på deg. Du tilbringer mye av dagen i sengen, men utnytter en dag innimellom. Du er smerte, mye smerte, gråter mye, det føles som en fange i sin egen kropp. Nå forklarte til sine venner som alltid føles godt å bli invitert, selv om du ikke går. Det ble funnet at de eneste som kan forholde seg til at det i en lignende situasjon.

Trinn 6 (sluttfasen)
Du kan eller ikke kan ennå vente på uførepensjonen. Du kan ikke holde en jobb. Fibromyalgi er nå deres levemåte, de fleste av hans venner leve med selv – fibromyalgi, alt du gjør har brukt sin dyrebare energi, enkle daglige oppgaver for gitt i de tidlige stadiene, toalett, vasking hår, dusj, kjole, binde sko, ta alt du kan gi. Han er irritert av hår eller klær som berører huden din, vil du ikke ha energi eller ønske om å “face” før avreise, ingen energi å holde et rent hus. Med alle de medisinene du eller prøvd, de er bivirkningene og konstant smerte.
Du er et menneske og likevel nyte visse ting, for eksempel ser på TV. Du prøver å holde seg orientert om eventuelle nye utbygginger vedrørende fibromyalgi, i håp om at de er nærmere å finne en kur. De fleste av hans gamle venner er ikke rundt lenger, de har å gjøre. Du trenger nok hvile. Det er lett å føle seg overveldet på dette punktet, fordi ting hoper seg opp rundt dem: regninger, sengetøy, servise. Faktisk litt hver dag, presser deg selv slik at du ikke føler at dagen er tapt i sin seng, føler han seg skyldig som ikke trekke sin egen vekt i huset. Din barn, ektefelle eller familiemedlem til å gjøre ting mer enn noensinne. De prøver å gjøre det på en fin måte, men det føles likevel som en byrde, kan ikke huske noe, kan du ikke huske navn eller datoer og tankegangen midt i setningen tapt. Det er også kjent om Fibromyalgi på dette stadiet, din egen lege, og i utgangspunktet ler om nye håp medicamento.sin, samme øvelsen som ovenfor, de samme resultatene, hjelper ingenting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *