6 podia van fibromyalgie, ben ik in de derde. Stap 6 is schokkend

Niveau 1
Je begon het ervaren van pijn en vermoeidheid dan ooit, weet hij niet wat er gaande is, maar het doet pijn en is moe. Het kan een baan te houden, kun je het maken door de dag, maar je weet dat er iets mis is … het is iets dat zal beginnen te onderzoeken.

Stap 2
U bent in een veel pijn, soms het nemen van een anti-inflammatoire geneesmiddelen of andere. Ze geven je niet veel opluchting en aanvaard het feit dat dit is iets dat enige tijd zal duren. het voelt veel pijn en bijna elke dag te hebben bereikt, maar vooral voort te zetten en houden van een baan, kun je nog steeds naar gebeurtenissen, tijd doorbrengen met vrienden en familie, en hebben een goede tijd hier en daar .

Stap 3
Je bent in constante pijn, die voortdurend moe, vraag je je af als je nog steeds in staat zal zijn om weer normaal te functioneren. Overweeg – u niet in staat om te werken omdat ze meer energie dan je hebt gehad bent, krijg je thuis van het werk en alles wat je kunt doen is rust. U moet uitnodigingen weigeren, heb je geen energie links en moet rusten om morgen terugkomen. In dit stadium, begin je meer alleen en meer te voelen en meer mensen beginnen te denken dat je te zeuren. Deze fase kan een lange tijd duren, kan – nog jaren duren.

stap 4
Je bent in pijn constant de hele tijd, de goede dagen zijn er weinig. Je noemt het werk ziek over wat het nog doet. Je bent in bed een groot deel van de dag. Wanneer u een goede dag kunt genieten, en om zo veel mogelijk te doen, alle dingen die hebben verlaten in de afgelopen weken te proppen in uw dag, wetende dat het morgen zal betalen. De uitbarstingen van enkele dagen. In die tijd vrienden, zonder het maken van plannen, ze weten al hun excuses en vrijwel zeker niet in staat zijn om het hotel te bereiken. Haar familie begint te denken dat fibromyalgie gebruikt als een excuus om niet om dingen te doen, voor 1-3 stappen kunnen een groot deel van wat kan nu worden gedaan maken. Ze denken dat ze hun ziekte te gebruiken als een excuus, je voelt je alleen, geïsoleerd, angstig, emotioneel, verdrietig. Dit stadium kan jaren duren.

stap 5

Wat is al ontslagen of links je werk, je vragen hebt over blijvende invaliditeit en hoe lang het duurt om het te krijgen. Je hebt horror verhalen over mensen die weigerden en het proces van het maken van jarenlang gehoord. U problemen ondervindt om rond te komen. Misschien heb je iemand die zorg draagt ​​voor u. U besteedt een groot deel van de dag in bed, maar maakt gebruik van een dag af en toe. Je bent pijn, veel pijn, huilen veel, het voelt als een gevangene in zijn eigen lichaam. Nu legde aan zijn vrienden die altijd voelt goed om te worden uitgenodigd, zelfs als je niet gaan. Het bleek dat de enige mensen die kunnen betrekking hebben op die in een vergelijkbare situatie.

Stap 6 (de laatste fase)
Je kan wel of niet nog wachten op het invaliditeitspensioen. Je kunt geen baan te houden. Fibromyalgie is nu hun manier van leven, de meeste van zijn vrienden wonen met zelf – fibromyalgie, alles wat je doet heeft zijn kostbare energie, eenvoudige dagelijkse taken besteed als vanzelfsprekend in de vroege stadia, toiletgebruik, wassen haar, douche, kleding, Koppelverkoop schoenen, neem alles wat je kunt geven. Hij ergert zich aan het haar of de kleding die je huid aanraakt, zal de energie of de wens niet te “gezicht” voor vertrek, geen energie om een schoon huis te houden. Met alle medicijnen die u of geprobeerd, zij zijn de bijwerkingen en constante pijn.
Je bent een mens en nog steeds genieten van bepaalde dingen, zoals televisie kijken. Je probeert de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van fibromyalgie, in de hoop dat ze dichter bij het vinden van een remedie. De meeste van zijn oude vrienden zijn niet meer rond, ze moeten doen. Je moet voldoende rust. Het is gemakkelijk om overweldigd op dit punt te voelen, omdat de dingen opstapelen om hen heen: rekeningen, beddengoed, servies. In feite is elke dag een beetje, duwen jezelf, zodat je niet het gevoel dat je dag is verloren in zijn bed, hij voelt zich schuldig dat niet hun eigen gewicht hoeft te trekken in het huis. Uw kinderen, echtgenoot of familielid om dingen meer dan ooit te doen. Ze proberen om het te doen op een leuke manier, maar het voelt nog steeds als een last, kan zich niets herinneren, kun je geen namen of data en de gedachtengang midden in een zin verloren te onthouden. Het is ook bekend over fibromyalgie in dit stadium, uw eigen arts en eigenlijk lacht over nieuwe hoop medicamento.sin, dezelfde oefening als hierboven, dezelfde resultaten, niets helpt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *