Fibromyalgie genezen Ondanks wat uw arts zegt

Het aannemen van een natuurlijke aanpak van het vinden van een remedie

 

Ik zeg vaak mijn patiënten dat als ze pijn, het beste wat ze kunnen hebben, is fibromyalgie. Natuurlijk, een dergelijke verklaring die de neiging heeft verwarrend te zijn, gezien het feit dat mensen met fibromyalgie altijd hebben gezegd dat er geen remedie voor deze aandoening. Maar in feite, fibromyalgie te genezen is, ondanks wat de artsen zeggen, als de onderliggende oorzaak wordt behandeld.

Genezen van een ziekte, behandeling van de onderliggende oorzaak van de aandoening; Echter, de huidige medische systeem richt zich meer op de symptomen van de behandeling, vaak met zeer giftige drugs. Bij fibromyalgie, de Lyrica, voor de behandeling zenuwpijn, past gemakkelijk in deze categorie. Ook, laat je niet misleiden door de fabrikant van de tv-reclame suggereert dat fibromyalgie pijn is het gevolg van overstimulatie van zenuwuiteinden.

Pijn van fibromyalgie, dat geen ontsteking of auto-immuunziekte, wordt veroorzaakt door de ophoping van melkzuur in de mantels van spierweefsel en pezen. Het is dezelfde pijn genaamd “muscle burn” door atleten die buiten werken. Op dit punt werd het duidelijk dat om de pijn van fibromyalgie te elimineren, voorkomen de ophoping van melkzuur, die op zijn beurt verkregen door behandeling van de onderliggende oorzaak (s) deze aandoening.

Er is geen eenvoudige one-size-fits-all onderliggende oorzaak van fibromyalgie, maar alle gevallen delen gemeenschappelijke factoren. Bijvoorbeeld degene die leidt tot melkzuur persistent spierspanning op een bepaalde tijd. Er zijn een aantal dingen die kunnen leiden tot spierspanning, maar degene die we zullen richten op geïnternaliseerd woede.

Woede kan een zeer krachtige emotie. Als mensen niet worden vrijgegeven, zal het produceren geïnternaliseerd en het creëren van een situatie van aanhoudende spierspanning, waardoor de ophoping van melkzuur.

Dus rijst de vraag: “Waar is de woede? ”

Er lijken twee belangrijke bronnen zijn: een uiterst stressvolle relatie, net als het leven met een gewelddadige partner, die vereist dat “op eieren lopen”, of de zorg voor familieleden, die vereist dat terwijl hij zijn eigen leven in de wacht totdat die persoon gaat. De tweede belangrijke bron van woede is eigenlijk veel vaker voor, en hoewel het nog steeds niet als een bron van woede wordt erkend, is het gelukkig veel gemakkelijker op te lossen. Op dit punt, kwamen we bij de onderliggende oorzaak van de meest voorkomende fibromyalgie: de aanwezigheid van een overmaat aan adrenaline.

Zoals veel mensen weten, is de adrenaline die bekend staat als de strijd of vluchtreactie hormoon. Het is zeer krachtig en is zeker in staat het creëren van intense woede als “road rage. “(Ik zal de relatie tussen adrenaline en fibromyalgie te bespreken, maar houd er rekening mee dat dit hormoon is ook de onderliggende oorzaak van vele andere aandoeningen die ook worden gezien als ongeneeslijk.)

Zoals eerder vermeld, wordt aan de pijn van fibromyalgie door een ophoping van melkzuur uit de spierspanning constant. Wederom kan dit worden veroorzaakt door de woede van bepaalde relaties of afgifte van overtollige energie. Bijdragen aan de accumulatie van kleine venules melkzuur-aders spanning compressie spieren die de spieren bedekken. Tegelijkertijd, spierspanning comprimeert net de lymfevaten die tevens de spieren melkzuur te elimineren. Hierdoor ontstaat een situatie waarin het melkzuur continu wordt gebouwd, maar kan niet worden afgevoerd.

Daarnaast is deze aanhoudende spierspanning verantwoordelijk voor de constante vermoeidheid die fibromyalgie patiënten klagen. Spierspanning is ook verantwoordelijk voor andere symptomen geassocieerd met deze aandoening, zoals disfunctie van het kaakgewricht (TMG) -die veroorzaakt pijn en disfunctie in de kaak breektanden, rusteloze benensyndroom (RLS) -unpleasant gevoel in de benen en overmatige bewegingsdrang en occipitale neuritis, wat een zere hoofd vaak verward met migraine vanwege de hevige pijn straalt vanuit de basis van de schedel op de achterzijde van de oog.

Als men in staat is om dat overtollige adrenaline accepteren, is de onderliggende oorzaak van veel gevallen van fibromyalgie, terwijl het verlagen van de adrenaline is gemakkelijk poneren dat daadwerkelijk kan curatieve van deze aandoening en het is. Daarnaast is het elimineren van de beperkingen die worden veroorzaakt door de acties van andere mensen kunnen ook fibromyalgie veroorzaakt door ongelukkige situaties te genezen. Ik herhaaldelijk vastgesteld in veel gevallen. Het is misschien niet gemakkelijk om zich te ontdoen van een gewelddadige echtgenoot, het organiseren van bewakers voor een familielid of zelfs de scheiding van een dier die woede veroorzaakt, maar de gezondheid van beloningen zijn de moeite waard het nastreven van deze veranderingen.

Om adrenaline te verlagen, moeten we eerst begrijpen waarom het lichaam overproduces het hormoon. Tot een bepaalde tijd in de geschiedenis, het lichaam produceert teveel adrenaline in geval van gevaar. Zij konden mensen worden geconfronteerd gevaar of ontvluchten-de vecht-of-flight. Dergelijke fysieke reactie duurde slechts een paar minuten, en zodra het gevaar voorbij is, de adrenaline niveaus weer normaal. Vandaag de dag, maar er zijn mensen die adrenaline vrij te geven de hele dag en nacht zonder in gevaar. Dus waarom is dat?

Ten eerste, een beetje achtergrondinformatie. Het is belangrijk om te begrijpen dat de hersenen gebruikt meer suiker dan enig ander lichaamsdeel. Wanneer de suiker uit de hersenen verwijderd, de hersenen slaap valt. Dit wordt ook wel hypoglykemie. Mensen zijn vaak slapen 3 tot 4 uur wanneer piek insuline niveaus. Als insuline verhoogt bloedsuikerspiegel daalt. Sommige mensen hypoglykemie na het eten, gewoon omdat het voedsel stimuleert de afgifte van insuline (sommige voedingsmiddelen meer dan anderen). Het is niet ongewoon voor mensen slapen in een auto, hetzij als bestuurder of passagier. De reden hiervoor is dat de hersenen maakt gebruik van een veel brandstof wanneer een persoon in een auto. Vanuit het perspectief van de overleving,

Wanneer dus het lichaam een ​​lage brandstofniveau in de hersenen detecteert, releases adrenaline om de suiker te verhogen. Er is een proces genaamd gluconeogenese gemedieerd door het sympathische zenuwstelsel en maakt de omzetting van suiker aan eiwitten. We zijn nu op het punt dat het mogelijk is om te visualiseren hoe fibromyalgie kan aanzienlijk worden verbeterd door simpelweg het verstrekken van de hersenen met de nodige brandstof op de noodzaak om adrenaline vrij te vermijden. Over het algemeen duurt het ongeveer 24 uur om een ​​aanzienlijke vermindering van adrenaline. Deze afname veroorzaakt een relaxatie van de spierspanning en betere doorbloeding, die de verwijdering van overtollig melkzuur mogelijk maakt.

De beste suiker voor de hersenen is te vinden in groene groenten. Echter, de beste brandstof voor de hersenen zijn oliën die ketonlichamen te creëren in de hersenen, zoals olie kokos- of palmolie. Door de integratie van deze voedingsmiddelen in uw dieet, moet u een vermindering van de symptomen van overtollige adrenaline snel genoeg merken. De andere belangrijke component nodig om adrenaline verminderen gebruikt bio-identieke progesteron crème die een weerstand van 5 procent (50 mg) moet de nodige adrenaline en insuline controle blok hoeveelheid pompen . Daarnaast kunnen ook bijkomende steun aan de symptomen van fibromyalgie verlichten omvatten D-ribose, magnesium, CoQ10 en zeker een hoge dosis vitamine D3 (10 000-15 000 IE per dag)

In het algemeen is het gebruik van deze methoden leidt vaak tot een remedie voor fibromyalgie in drie dagen tot drie weken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *