Fibromyalgi kureres tross for hva leger sier

Vedta en naturlig tilnærming til å finne en kur

 

Jeg ofte sier til mine pasienter at hvis de opplever smerter, det beste de kan ha, er fibromyalgi. Selvfølgelig, en slik uttalelse som har en tendens til å være forvirrende, gitt at mennesker med fibromyalgi har alltid sagt at det er ingen kur for denne tilstanden. Men, faktisk, er fibromyalgi kureres, til tross for hva legene sier, når den underliggende årsaken behandles.

Helbrede en sykdom, behandling av den underliggende årsaken til tilstanden; Men fokuserer dagens medisinske systemet mer om symptomer på behandling, ofte med svært giftige stoffer. I tilfelle av fibromyalgi, den Lyrica, anvendes for å behandle nervesmerter, passer lett inn i denne kategori. Også, ikke bli lurt av produsentens TV-annonse som tyder på at fibromyalgi smertene skyldes overstimulering av nerveender.

Smerte av fibromyalgi, som ikke er en inflammatorisk tilstand eller en autoimmun sykdom, er forårsaket av akkumulering av melkesyre i karmene av muskelvev og sene. Det er den samme smerten som heter “muskel burn” av idrettsutøvere som jobber utendørs. På dette punkt, ble det klart at for å eliminere smerte av fibromyalgi, unngå akkumulering av melkesyre, som i sin tur oppnås ved å behandle den underliggende årsaken (e) denne tilstanden.

Det er ingen enkle one-size-fits-all underliggende årsaken til fibromyalgi, men alle sakene har felles faktorer. For eksempel, den ene som resulterer i melkesyre opphopning er vedvarende muskelspenninger i løpet av en viss tid. Det finnes en rekke ting som kan føre til muskelspenninger, men vi vil fokusere på er internalisert sinne.

Sinne kan være en svært kraftig følelse. Hvis man unnlater å bli gitt ut, vil det produsere internalisert og skape en situasjon med vedvarende muskelspenninger, som produserer akkumulering av melkesyre.

Så er spørsmålet: “Hvor er sinne? ”

Det synes å være to hovedkilder: en ekstremt stressende forhold, som å leve med en fornærmende partner, som krever “gå på egg”, eller omsorg for familiemedlemmer, som krever å sette sitt eget liv på vent før vedkommende går på. Den andre viktigste kilden til sinne er faktisk mye mer vanlig, og selv om det fortsatt ikke er anerkjent som en kilde til sinne, er det heldigvis mye lettere å løse. På dette punktet, vi kom til den underliggende årsaken til den vanligste Fibromyalgi: tilstedeværelsen av et overskudd av adrenalin.

Som mange vet, er adrenalinet kjent som fight or flight hormon. Det er ekstremt kraftig og er absolutt i stand til å skape intens sinne som “road rage. “(Jeg vil diskutere forholdet mellom adrenalin og fibromyalgi, men vær oppmerksom på at dette hormonet er også den underliggende årsaken til mange andre forhold som også oppfattes som uhelbredelig.)

Som nevnt tidligere, tilføres til smerten av fibromyalgi ved akkumulering av melkesyre fra muskelspenningen konstant. Igjen kan dette være forårsaket av sinne av visse forhold eller frigjøring av overflødig adrenalin. Bidra til akkumulering av små venyler melkesyre-venene spenning kompresjons muskler som dekker musklene. På samme tid, muskelspenninger komprimerer den samme måte lymfekar som også virker til å eliminere muskel melkesyre. Dette skaper en situasjon hvor melkesyren er bygget kontinuerlig, men kan ikke tappes.

I tillegg er dette vedvarende muskelspenninger ansvarlig for konstant trøtthet som fibromyalgi pasienter klager. Muskelspenningen er også ansvarlig for andre symptomer assosiert med denne tilstanden, som dysfunksjon av kjeveledd (TMJ) -som fører til smerte og dysfunksjon i kjeveknusetenner, restless legs syndrom (RLS) -unpleasant følelse i benene og en ukontrollerbar trang til å bevege seg og occipital nevritt, som er et sår hode ofte forveksles med en migrene på grunn av dets sterke smerter som stråler ut fra bunnen av hodeskallen ved baksiden av øyet.

Hvis man er i stand til å akseptere at overflødig adrenalin er den underliggende årsaken til mange tilfeller av fibromyalgi, mens senke adrenalinet er lett posit at faktisk kan være kurativ av denne tilstanden og det er. I tillegg eliminerer de begrensninger som følge av handlingene til andre mennesker kan også kurere fibromyalgi forårsaket av uheldige livssituasjoner. Jeg gjentatte ganger funnet i mange tilfeller. Det kan ikke være lett å kvitte seg med en fornærmende ektefelle, organisere vakter for et familiemedlem eller separasjon av et dyr som forårsaker sinne, men helsemessige gevinsten er verdt å forfølge disse endringene.

For å senke adrenalinet, må vi først forstå hvorfor kroppen overproduces hormonet. Opp til et visst tidspunkt i historien, produserer kroppen overflødig adrenalin i tilfelle fare. Det tillot folk å være vendt mot fare eller flykte-fight-or-flight. En slik fysisk reaksjon varte bare noen få minutter, og så snart faren har gått, adrenalinet tilbake til det normale. Men i dag er det folk som frigjør adrenalin hele dagen og natten uten å være i fare. Så hvorfor er det?

Først litt bakgrunnsinformasjon. Det er viktig å forstå at hjernen bruker mer sukker enn noen annen kroppsdel. Når sukkeret er fjernet fra hjernen, faller hjernen i søvn. Det er ofte kalles hypoglykemi. Folk er ofte sover tre til fire timer når peak insulin nivåer. Når insulin hever blodsukkernivået avtar. Noen mennesker hypoglykemi etter å ha spist, rett og slett fordi mat stimulerer insulinfrigjøringen (noen matvarer mer enn andre). Det er ikke uvanlig at folk sover i en bil, enten som sjåfør eller passasjer. Årsaken er at hjernen bruker mye drivstoff når en person er i en bil. Fra perspektivet til overlevelse,

Således, når legemet detekterer et lavt brennstoffnivå i hjernen, frigir det adrenalin for å øke sukker. Det er en prosess som kalles glukoneogenese formidlet av det sympatiske nervesystemet, og muliggjør omdannelsen av sukker til protein. Vi er nå på det punktet at det er mulig å visualisere hvordan Fibromyalgi kan bli betydelig forbedret ved ganske enkelt å gi hjernen med nødvendig drivstoff for å unngå behovet for å frigjøre adrenalin. Vanligvis tar det ca 24 timer for å redusere adrenalin. Denne reduksjonen fører til en avslapning av muskelspenninger og forbedret sirkulasjon, noe som tillater fjerning av overskudd av melkesyre.

Den beste sukker for hjernen finnes i grønne grønnsaker. Imidlertid er den beste drivstoff for hjernen er oljer som skaper ketonlegemer i hjernen, slik som olje eller kokosnøtt palmeolje. Ved å inkludere disse matvarene i kostholdet ditt, bør du merke en reduksjon i symptomer på overflødig adrenalin raskt nok. Den andre hovedkomponent som behøves for å redusere adrenalin bruker bio-identisk progesteron krem ​​som har en motstand på fem prosent (50 mg) for å pumpe den mengde som er nødvendig for å blokkere adrenalin og kontroll insulin . I tillegg til hjelpeapparater lindre symptomene på fibromyalgi inkluderer D-ribose, magnesium, Q10, og i hvert fall en høy dose av vitamin D3 (10 000 til 15 000 IE per dag)

Generelt, bruk av disse metodene fører ofte til en kur for fibromyalgi i tre dager til tre uker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *