Fibromyalgi og smerter i hoften flexors

Det er ikke uvanlig å ha problemer med hip flexors eller smerter i dette området når du leve med fibromyalgi. Hofte, korrelerer hofte-bøyemuskler og ned ryggsmerter med de områdene av fibromyalgi ved bruk av sensitive områder på baksiden, mye lavere triggerpunkter og områder andre tilstander som påvirker de omkringliggende områdene. 
Hip flexors la hoftene bevege seg fleksibelt. Hver gang du får disse musklene når du beveger beina, hoftene og ressurser som er involvert i de fleste av de trekkene du gjør i løpet av dagen i gjennomsnitt.

En frisk person ikke innser hvor ofte de bruker sine hip flexors, men alle som bor med fibromyalgi smerter erfaring i flexor av hip vil være godt klar over dette mer regelmessig.

Jeg har personlig behandlet flexors hip smerte, så gjen styrking av disse sektorene, mens utviklings tryggere øvelser fibro min fullstendig hysterektomi tre år siden. Hvis jeg forstår. Jeg vil referere til senere nederst i denne artikkelen.

Selv om det er kjente skader og medisinske forhold som kan føre til smerter i hoften flexors kan være vanskelig å identifisere en direkte årsak til denne smerten hos personer med fibromyalgi, bortsett fra mange daglige aktiviteter ofte jeg mener.

Vi kan vurdere smerte som et symptom på en sykdom diagnostisert eller ta mer tid å fastslå den eksakte årsaken til smertene. Uansett, er det flexor muskelsmerter av fibromyalgi og hip ofte ødeleggende hvis den ikke behandles raskt og effektivt.

Forstå F   hip flexors og smerte ibromyalgia

hoftebøyning smerter blir ofte kalt flexor senebetennelse. Smerten av denne tilstanden er vanligvis på grunn av en eller begge av følgende muskler: Illicacus og psoas. Disse musklene er ofte gruppert sammen under en enkelt enhet, kalt illiopsoas.

Psoas er ansvarlig for mange ills generelle rygg- og beinmuskulaturen forkorte over en lang periode på grunn av sittestillinger som folk flest tar hele dagen. For å komme opp og begynne å bevege seg igjen, gjør at muskelen vil ikke legge seg ned og fungerer.

For de som lider av fibromyalgi, kan smertene komme fra andre muskler som hjelper bevege hoftene. Dette inkluderer quadriceps, selv om disse musklene er lavere enn de fleste hip flexors.

Mens flexor tendinitt forårsaket av et uhell eller fibromyalgi urelatert spørsmål kan fokusere på en bestemt muskel område eller hofte, kan fibromyalgi-pasienter for å oppleve smerter som sprer seg over hele kroppsregion. Årsaken til smerte er ofte uforklarlig, som ofte er tilfelle med smerte av fibromyalgi.

Behandling   flexor fibromyalgi og hoftesmerter

En enkel måte for å unngå noen smerte av fibromyalgi og hofte-bøyemuskler er for å unngå å sitte i samme stilling i lengre tid. Raise – du og flytte med jevne mellomrom slik at musklene ikke har tid til å sette i samme posisjon.

Du hører ofte meg anbefale trygg og effektiv trening og viktigheten av deltakelse i alle nivåer av trening for å holde kroppen sterk og fleksibel, og er en annen anbefaling for hip flexors og smerte.

Skyve hip flexors

Mer du lærer hvordan du kan flytte og hvordan materie og offset vinkler Plue er lett å forebygge visse årsaker til muskelsmerter. Så – jeg følger side  folk Fibro kan   lære andre måter å arbeide trygt og problemfritt for de mest sårbare områdene. I videoen delen vil du se øvelsene som min “side om side” øvelser som bidrar til å forsiktig jobbe hoftene og korsryggen, og piriformis.

Jeg jobber også med kvinner etter hysterektomi og andre abdominal kirurgi forsiktig forsterke disse sårbare områdene. Jeg er her, og ja, du kan føle sterkere etter en hysterektomi og mens leve med kompleksiteten av fibromyalgi og vilkårene for samarbeid.

Seksjon spillet er flott her til å gjøre det når som helst, spesielt etter økten. Vi tok et kne ben (uten sko) spør forsiktig om nødvendig en fot inne i kne eller (som slapper hoftene) trekker armen på samme side og føle den milde strekker hoftene gjennom skrå .

Hvis du tilbringer mesteparten av dagen sitter ved et skrivebord, investere i en kontorstol som er justerbar. Plasser den høye stolen, slik at hoftene til å hvile over knærne. Denne stillingen er sunnere for hip flexors og kan eliminere smerter forårsaket av muskel forkorte på kontoret til president i den typiske kontor. Du kan også vurdere en permanent kontor som lett kan løfte din arbeidsplass.

Jeg begynte å bruke et permanent kontor i fjor og svært nyttig, faktisk, jeg står på mitt bord nå sitter jeg. (Merk: Noen kontrollpaneler kan være vanskelig for skuldrene opp og ned  slik at det kan være nødvendig for å oppnå en fast kontor som bruker en elektrisk styring for bevegelse)

Regelmessig vekttrening og mild strekking (gjøres trygt) kan bidra til å holde musklene sterke og fleksible. Igjen, pass på å ikke bli for lang, eller du kan sabotere arbeidet med å integrere en effektiv gjennomføring. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *