Vitamine B12 voor fibromyalgie

Fles drie Amerikaanse dollars van het leven

En als je verteld dat een fles vloeistof $ 3 het verschil tussen een grote crisis van astma en milde symptomen kunnen maken – een zeer slechte dag en beheersbaar?

Het was precies wat mijn arts ontdekte een paar jaar in mijn strijd met fibromyalgie. Voordat de diagnose, die getest waren voor alle denkbare: multiple sclerose, lupus, hersentumor (vanwege de constante migraine), reumatoïde artritis, ziekte van de schildklier, kanker en de lijst .

Door middel van onderzoek, mijn dokter kwam naar de relatie tussen vitamine B12-tekort en fibromyalgie. Hij was gediagnosticeerd met fibro, met perifere neuropathie en migraine, maar niemand was in staat om de punten te verbinden en elke dag was ik nog erger. Verborgen schuldig aan vitamine B12 was moeilijk op te sporen omdat de standaard bloedonderzoek, mijn niveau waren vooral binnen het normale bereik.

Gelukkig had ik een dokter wie geeft niet rusten tot het de bodem van mijn lichamelijke aandoeningen bereikt.

Vitamines spelen functies

Verschillende vitamines verschillende functies in ons lichaam en gezondheid in het algemeen en heeft aangetoond dat mensen die zich bezighouden met de vele symptomen van fibromyalgie neiging ontoereikend te zijn in een, en vaak meer dan één, essentiële vitaminen – dat wil zeggen, B12 , foliumzuur, magnesium, kalium en vitamine D.

Vitamine B12 lijkt te zijn de meest opvallende speelt een belangrijke rol bij de vorming van rode bloedcellen, in de gezondheid van uw centrale zenuwstelsel, en draagt ​​bij aan het functioneren van uw stofwisseling. Vitamine B12 is oplosbaar in water, wat betekent dat hun lichaam geen reservering opslaat, is het vaak noodzakelijk.

B12 in dierlijke producten zoals melk, vlees, gevogelte, vis en eieren. rijk aan eiwitten, zoals tonijn, rundvlees, kip, yoghurt en voedingsmiddelen granen versterkte zijn goede bronnen van voeding.

En degenen die niet eet vegetarisch voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine B12 kan vitamine B12 supplementen te verkrijgen. Omdat het probleem met de niveaus van vitaminen in het lichaam van een persoon die lijden aan fibro is de moeilijkheid van absorptie op de juiste plaats in het lichaam, vitamine pilvorm is meestal ruim voldoende om het niveau te verstrekken vereist.

Om deze reden, veel artsen voorschrijven vitamine absorptie injectie in de bloedbaan plaats worden gespoeld.

Mijn eigen ervaring was dat er achter de absorptie arme vitamine B12, dat is een zeldzame antilichaam volledig afgewezen.

Daarom is er foutieve metingen dat een normaal niveau tijdens mijn lichaam uitgeput is, of in ieder geval niet met wat er in mijn lichaam kwam waren. Geen werk B12 goed, de patiënt een verhoogd risico op ernstige gevolgen voor de gezondheid.

of liquide

B12 en andere familie van B-vitamines – inclusief foliumzuur – vaak voorgeschreven aan mensen die lijden aan het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie. Onderzoekers geloven dat deze voedingsstoffen helpen op vele zenuw-gerelateerde aandoeningen, waaronder multiple sclerose en de ziekte van Alzheimer.

Sommige onderzoek heeft aangetoond dat mensen met de ziekte van Alzheimer of dementie waren eigenlijk alleen een ernstig tekort aan vitamine B12 en omdat hoge doses gedurende een lange periode werden toegediend, zijn geheugen weer begon te verbeteren . chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie typische patiënt lijdt ook neurologische symptomen die duidelijk zoals gevoelloosheid en tintelen in de ledematen stoornissen, geheugenverlies en evenwicht zijn.

Naast andere hierboven genoemde kenmerken met betrekking B12, vitamine beschermt myeline, de beschermende coating rondom de zenuwen. Kan leiden tot bloedarmoede tekortkomingen en onherstelbare schade aan de zenuwen; dit is iets dat ik kon voelen als gevolg van het tekort is niet gedetecteerd voor meer dan 16 maanden.

Zonder B12, de myelineschede rond de zenuwen begint te eroderen, waardoor ze blootgesteld. De beste manier kon ik het gevoel en de ergste pijn die verslechtering had elektrische zoon in mijn lichaam zonder rubberen coating en het bakken van elektriciteit door mijn zenuwen mijn verbazingwekkende systeem uit te leggen.

Ze begrepen niet de juiste dosis nodig vitamine B12.

doses tot

Gezien het duidelijke voordeel nog meer behoefte aan vitamine B12, de hoeveelheid is genoeg en hoeveel is teveel? In het algemeen wordt een dosis van 1000 microgram per maand is wat voorgeschreven is ongezond patiënt die slechts een kleine boost aan vitamine B12.

Echter, sommige artsen gespecialiseerd in de behandeling van fibromyalgie kiezen om orale supplementen van vitamine B12 injectie, vergelijkbaar met die dosis of meerdere doses gewoonlijk voorgeschreven aan patiënten die lijden aan een tekort aan vitamine B12 te verhogen. De patiënten zelf toegediende dosis met dezelfde spuit voor een diabeticus kan worden gebruikt voor injectie.

Het onderzoek toonde ook aan dat veel hogere doses zijn gunstiger dan eerder gedacht.

inwendige geneeskunde specialisten gevestigd in North Carolina en Charles Lapp Paul Cheney, elk gespecialiseerd in de behandeling van fibromyalgie en chronische vermoeidheid, begon te experimenteren met therapeutische doses vitamine B12 hoog in de vroege jaren 1990.

In eerste instantie, ze geïnteresseerd zijn in de drie studies gepubliceerd in het waren    New England Journal of Medicine,    die de behandeling met hoge doses vitamine B12 gevonden, zowel bij patiënten met chronische vermoeidheid en genezen of aanzienlijk verbeterd symptomen neurologische symptomen zoals fibromyalgie.

Interessant is dat de patiënten in deze studies hadden gehouden met een normale vitamine B12 bloed, wat suggereert dat de rol niet genoeg vitamine B12 in hun systemen. Onderzoek heeft aangetoond dat minstens de helft van hen een significante verbetering van alle symptomen, en 80 procent meldde ten minste enige verbetering van 1.000 microgram doses tot 5000 microgram vitamine B12 drie keer geïnjecteerd door week.

Deze resultaten zijn spannend voor artsen en hun patiënten, maar ze waren nog steeds een raadsel hoe of waarom vitamine B12 was zeer behulpzaam, zelfs als hun bloedspiegels van vitamine B12 waren normaal aan het begin, en bleef normaal, zelfs bij hoge doses . Speculatie was dat hun patiënten een probleem met de opname van vitamine B12 kunnen hebben en gebruik maken van het cellulaire niveau. lopend onderzoek door de jaren heen heeft deze speculatie verduidelijkt.

Wat dat alle middelen

In 1997, de Zweedse wetenschappers hebben hun studie van 12 patiënten die aan de diagnostische criteria voldaan voor chronische vermoeidheid en fibromyalgie. Hoewel patiënten hadden normale niveaus van vitamine B12 in het bloed, die zeer lage of niet detecteerbare niveaus van vitamine B12 in de cerebrospinale vloeistof had en volgens relatie in hun hersenen.

Lage waarden van B12 in de cerebrospinale vloeistof correleerde met de mate van vermoeidheid ervaren door de patiënt. De ontdekking suggereert op zijn minst enige chronische vermoeidheid en fibromyalgie patiënten kunnen niet goed B12 metaboliseren.

Een jaar na dit onderzoek, andere specifieke resultaten die niet alleen het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie gebrek vitamine B12 in het zenuwstelsel, ook abnormaal hoge niveaus van homocysteïne, een aminozuur substantie die normaal geregeld B12 cellen.

Onder andere dingen, hebben de hoge niveaus van homocysteïne in verband gebracht met hart-en vaatziekten. Andere resultaten van dit onderzoek door Zweedse wetenschappers hebben aangetoond dat hoge niveaus van homocysteïne bij patiënten waren over het algemeen drie keer hoger dan bij gezonde mensen – hoe hoger het niveau, hoe hoger de ernst van de vermoeidheid.

Zij concludeerden dat het gebrek aan vitamine B12 in het zenuwstelsel en een hoog niveau van homocysteïne in degenen die lijden aan chronische vermoeidheid en fibromyalgie is “een onderliggende factor” in beide ziekten.

Drie flessen dollars leven

Voor mij persoonlijk, hebben deze resultaten zijn leven gered. Na bijna twee jaar van testen, constante pijn, chronische vermoeidheid, gewichtsverlies en zwakte, mijn dokter ontdekte alle inspanningen die was gegaan door middel van we hebben een eenvoudig antwoord gevonden in een klein flesje van vitamine B12 .

Voor de kosten van iets meer dan $ 3, begon ik een zekere mate van mijn leven terug te krijgen. Ik kreeg de opdracht om een ​​injectie drie keer per week en tot slot een keer per week te nemen.

Er wordt ook gesuggereerd dat patiënten die orale supplementen andere vitaminen, vooral vitamine B6 en foliumzuur, zoals teveel vitamine B12 met andere B-vitamines kunnen concurreren in de cellen en het voorkomen absorptie.

laatste woorden

Vitamine B12-deficiëntie is niet de oorzaak van fibromyalgie, of hebben de meest B12 remedie voor de ziekte. Aan de andere kant, een handicap is een voorwaarde of wegens ziekte.

Bereiding van een ingang van vitamine B12 systeem positieve resultaten en vaak leven veranderen. Hoewel je genezen, achteruitgang te voorkomen en om hun symptomen onder controle.

Denk aan deze zenuwen weer ontmaskerd als de stroomkabel zonder gom. B12 wordt de beschermende laag en leidt tot energie van het lichaam te vloeien als zou moeten. Ik kan niet garanderen dat het voor u zal doen, maar voor mij gered deze fles mijn leven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *