Mijn Fibromyalgie Holiday overlevingstechnieken

Mijn Fibromyalgie Holiday overlevingstechnieken

Kerstmis komt eraan en als u een chronische ziekte, kan het een al stressvolle tijd van het jaar heel ondraaglijk te maken. Toen ik jonger was, ik hield van Kerstmis, maar niet veel meer. Zodra Thanksgiving rollen rond, voel ik mijn stress niveaus beginnen te stijgen, en de kans op een flare.

Ten eerste, ik denk na over wat een puinhoop mijn huis is. Hoe kan ik deze varkensstal fit en schoon te houden voor het kerstdiner? Hoe zal ik doe het de hele tijd, met inbegrip van de aankopen voor cadeaus en boodschappen, laat staan ​​een maaltijd bereiden voor een groot aantal mensen?

Hoewel ik hou van hosting kerstdiner voor mijn familie, is het moeilijk op zijn zachtst gezegd. Mijn man en ik meestal uiteindelijk tag-teaming reiniging van het weekend voor. Ik zou het niet kunnen doen zonder een partner in crime.

Als je moet het alleen te doen en je kunt veroorloven, het huren van een schoonmaakservice voor een paar uur een paar dagen voor de grote gebeurtenis. Meestal kunt u een deal op een lokale deal sites zoals Groupon en LivingSocial. Voor een beetje geld, kunt u een hoop stress, tijd en energie, en misschien wel het vakantieseizoen op te slaan.

Om de feestdagen te overleven, moet ik mezelf tempo. Ik weet wanneer mijn bovenrug pijn begint te doen, is het tijd om te rusten. Ik heb geleerd om mijn lichaam en respect te luisteren. Ik niet schieten als ik de volgende dag te werken.

Ik heb geleerd om hulp te vragen. Er is niets mis met het stellen van uw gasten om een ​​gerecht te geven of wijn of bier te delen te brengen. Behandel het hoofdgerecht en brengen elk een getroffen onderdeel. Gebruik snelkoppelingen. Koop bereide maaltijden van uw lokale supermarkt je gewoon opwarmen en serveren. Koop vooraf gemaakte worst jus op uw supermarkt en aardappelpuree, ook. Heck, ze smaken over het algemeen beter dan ik hoe dan ook kan koken vanaf nul.

Als je gaat winkelen, gebruik maken van de online bestellen en levering aan huis of auto optie. Ik heb geen probleem ponying nog eens $ 5 om tijd en energie besteed ik aan de eigenlijke race zelf, vooral deze tijd van het jaar, wanneer de winkels zijn verpakt op te slaan.

Sprekend van winkelen, koop ik de meeste van mijn kerstcadeautjes online. Ik geef de voorkeur online winkels die tegenhangers van baksteen en mortel hebben en mogelijkheden bieden gratis rendement.

Ik had te weigeren hosting vakantie in het verleden, omdat ik niet was fysiek toe in staat. Wees nooit bang om beleefd te weigeren omwille van uw gezondheid. Als ze dat niet doen, dat is hun probleem. Maak niet zelf een ondraaglijke pijn aan anderen te sussen. Niet ruïneren uw vakantie naar anderen te behagen.

Als ik het geluk om te worden uitgenodigd en ik vraag me af om een ​​gerecht of dessert te brengen, meestal breng ik u een mooie taart of koekjes van een lokale bakkerij. Als ik het kopen, dat doe ik.

Ik heb ook geleerd niet te laten depressie verpesten mijn vakantie. Ik liet hem al vele jaren en miste genieten van de tijd met mijn familie. Nooit meer! Het is heel gemakkelijk om te laten de vakantie stress en FM contact met u op. Als u nodig hebt, praten met vrienden, familie of een beroep doen op ondersteuning van groepen en telefonische meldpunten. Laat je niet aan deze voorwaarde ruïneren uw vakantie.

Geen stress. Vraag om hulp, doen zo veel voorbereiding als je kunt voordat de grote dag en niet zweet de kleine dingen. Niet overweldigd tot het punt waar het ruïnes van de tijd dat je door te brengen met uw dierbaren te krijgen. Vergeet niet om zorg te dragen voor jezelf. Hier krijg je een massage of genieten van een goede bubbelbad en een beetje rust en stilte. Geef jezelf het geschenk van ontspanning. Je verdient het!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *