Fibromyalgie, waarbij gebroken binnenkant

Fibromyalgie: wordt gebroken binnenkant en denken dat niemand anders kan ik begrijpen hoe ik me voel … Het is de ziekte van de onuitgesproken emoties

hypertensie, cardiale disfunctie of nerveuze aandoeningen van verschillende soorten: onze emotionele toestanden kunnen allerlei ziekten te ondersteunen. Verschillende omstandigheden kan niet alleen bijdragen tot onze fysieke gezondheid te transformeren, maar ook om de genezing op een dieper niveau te vergemakkelijken. Het geheim is om te ontdekken en de boodschappen achter lichamelijke aandoeningen te kennen en te leven beter te begrijpen.

“Om deze psychosomatische verband begrijpen voordat we moeten erkennen dat de geest en lichaam zijn geheel”, zegt de auteur. Normaal gesproken, beschouwen we het lichaam als een “pakket” die ons begeleidt, die we koesteren en als ze beschadigd zijn dient de arts te leiden om het te repareren. “Helaas is deze visie is zeer beperkt. Ontkent de complexiteit van energieën die ons hele wezen vorm te geven, energieën stromen en met elkaar in verbinding. (…) Er is geen scheiding tussen wat er gebeurt in de geest (gedachten en gevoelens) en wat er gebeurt in het lichaam ”

Een ding op te merken over fibromyalgie, omdat de symptomen slecht ziektelijders begrepen het gevoel hebben dat anderen ze niet gelooft, omdat de pijn niet. Fibromyalgie wordt beschouwd als een controversiële diagnose, en sommige auteurs beweren dat mag niet als een ziekte worden beschouwd, omdat onder andere redenen, het ontbreken van afwijkingen bij lichamelijk onderzoek, laboratoriumtests of doelstellingen medische beeldvorming studies om de diagnose te bevestigen.

Officieel noemde fibromyalgie een groep symptomen en aandoeningen van het bewegingsapparaat slecht begrepen, die in hoofdzaak wordt gekenmerkt door extreme vermoeidheid, aanhoudende pijn, stijfheid variërende intensiteit van de spieren, pezen en uiteenlopende andere psychische klachten zoals slaapproblemen, stijfheid ochtend, hoofdpijn en problemen met denken en geheugen, ook wel “black-outs” die vaak voorkomen dat de routine functioneren van mensen. Het is een “niet besmettelijk” stoornis aanwezig is in ongeveer 3 tot 6 procent van de jonge vrouwen, meestal tussen de 20 en 50 jaar oud.

Heeft u ook interesse:   WAT IS HET BETEKENT OM er bewust van worden?

Vandaag zullen we een interview met Maria Àngels Mestre, een vrouw die aan fibromyalgie en geen officiële reactie van hun artsen konden laten op zijn eigen merites leed te delen. Sindsdien is hij schrijft over en adviseren patiënten van deze en andere chronische ziekten. Hoop van grote hulp zijn …

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie is de ziekte van onuitgesproken emoties. Het is het resultaat van een intern conflict, hebben wij ons gegenereerd. De meest getroffen door de lever, depositaris van emoties die volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hij regelt boeiboorden, spieren, pezen, banden, gewrichten, leidingen aders en slagaders, en het zicht. Deze instantie is ook verantwoordelijk voor ontgifting van alle giftige die ons ziek zowel extern als intern maken.

Wat zijn de meest voorkomende symptomen?

-De fibromyalgie heeft een breed scala aan symptomen, is de belangrijkste wijdverbreide musculoskeletale pijn, stijfheid en vermoeidheid, wat gepaard gaat met een verminderde concentratie en geheugen, slapeloosheid, prikkelbare darmen, prikkelbare blaas, hoofdpijn, angst, rusteloze benen syndroom, pijn op de borst, zware en pijnlijke menstruatie, verminderd gezichtsvermogen, krampen, enz.

Wat voor soort mensen lijden?

-Om gezondheid en harmonie hebben we nodig hebben om het denken, gevoel (emotie) en actie (actie / woord) uit te lijnen. In fibromyalgie is er wanbeheer van gedachten en emoties, omdat hun energie niet wordt vrijgegeven in actie of door het woord. De actie wordt onderdrukt en de energie van gedachten en emoties worden geblokkeerd spanning, gemanifesteerd door pijn en diverse symptomen.

Heeft u ook interesse:   EMOTIONS INVLOED MOTHER ‘S BABY

Waarom meer gevallen zijn te vinden bij vrouwen dan bij mannen?

De vrouw is meer emotionele en praktischer. Zijn haarlokken zijn meer emotioneel, terwijl mannen meer mentale en theoretisch. Bovendien is de factor die het mogelijk maakt deze ziekte is repressie. Er is geen twijfel dat in onze maatschappij, van kindsbeen af, vrouwen meer blootgesteld aan repressie dan mannen.

‘In voorkomend geval deze ziekte?

Net als alle andere ziekten, fibromyalgie is multifactoriële, maar haar oorsprong in de starre culturele, familie en sociale patronen die zich voordoen in de kindertijd repressie. Het kind kopiëren deze patronen om geliefd te voelen, en wordt gehoorzaam en onderdanig zonder, en begon aan een vals zelf te ontwikkelen, zich afwenden van de essentie. Psycho-emotionele gebreken die de zieken te begeleiden zijn de perfectionist trots om zich gewaardeerd voelen voor het milieu en opgekropte woede, een emotie die, indien niet vrijgegeven, is nefast voor de gezondheid.

Heeft u elke vorm van genezing of is echt een chronische ziekte?

Hij kan weer gezond als dit is onze wil, hebben we de nodige informatie en bereid zijn om veranderingen ten opzichte van de globaliteit van de mens te maken. We hebben behoefte aan een verandering van denken, voelen en handelen, die een nieuwe gezonde, vrij en gelukkig te genereren.

Wat is transcraniële stimulatie?

-de transcraniale stimulatie is gebaseerd op de productie van elektrische stroom in hersengebieden. We weten dat de elektrische stroom creëert elektromagnetische velden, dus vanaf mijn oogpunt, denk ik niet dat fibromyalgie is het meest geschikt is. Als we willen neurotransmitters zoals serotonine en melatonine eerste te verhogen, hebben minder invasieve hulpmiddelen, zoals voedsel, medicijnen. Om het niveau van neurotransmitters te verhogen raden peulvruchten, die tryptofaan bevatten, zijnde een induceerder van deze neurotransmitters.

We hebben ook zijn geïnteresseerd in :   sommige nummers je persoonlijkheid GEEFT U UW OGEN

Hoe kunt u de symptomen verbeteren?

de verandering van attitude leidt ons om te stoppen met het gevoel slachtoffers om verantwoordelijkheid te nemen, stop passief actief te zijn, te beginnen om zelf het beheer van de ziekte als protagonisten door middel van ’empowerment’: -om te genezen van de volgende veranderingen noodzakelijk zijn. Hopelijk ons ​​niet te genezen, moeten we een aantal non-conformisme en rebellie om onze eigen beslissingen te nemen en richten ons leven. We moeten ook een verandering van leefstijl, het vereenvoudigen en het verlaten van stress. Het is ook noodzakelijk om de normen die door onze beleving vastgesteld en begrepen die ons zal helpen om te zeggen “nee” zonder schuldgevoel te vervangen. Het is essentieel om gewoonten die ons kwaad te veranderen, in het bijzonder levensmiddelen, diervoeders zuiveren ons van giftige lever, met inbegrip van medicatie, om ons te voorzien van energie,

‘Is dit een soort moderne ziekte?

-geen. Geboren ziekten als gevolg van psycho-emotionele gebreken van de mensheid, maar te verhogen en worden verergerd door de levensstijl en slechte voeding. Momenteel is deze ziekte is te danken verspreid naar autoexigencia de vrouw heeft zich op alle gebieden van het moderne leven shows, zoals baan beroep, familie, huis, sociale relaties, enz. Te bereiken Dit alles, vaak zonder de mogelijkheid van het richten van zijn leven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *