De bijwerkingen van fibromyalgie: niemand praat

Iedereen wil altijd de beste te zijn, is het niet? Voor mensen met fibromyalgie, net uit bed kan een monumentale taak, laat staan ​​kijken “goed”. Fibromyalgie heeft een enorme impact op ons lichaam fysiek, mentaal en emotioneel. In de loop der jaren heb ik dingen meegemaakt die me gek met mijn lichaam te maken. Ik heb geleerd dat ik niet veel kon doen, dus ik beter probeer niet al te bezorgd over mijn uiterlijk.

We vroegen “Wat zijn de bijwerkingen van fibromyalgie dat niemand praat over? “In onze gemeenschap,” Leven met een chronische ziekte en fibromyalgie. “Ze deelden hun mening met ons. Wat hun adviezen vindt u hieronder.

  1. De angst: angst voor ziekte verworpen door artsen, angst om niet geloofd, angst voor future.Feeling een (mislukte) omdat je niet kunt werken wanneer de rest van de familie functies.
  1. Hypochondrie, maar op hetzelfde moment, in de veronderstelling dat de nieuwe symptomen zijn alleen fibro en kijk niet them.I wist dat ik beide zou kunnen worden op hetzelfde moment.
  1. net tandheelkundige problems.Not de ATM, zelfs tanden die pijn doen alsof ze waren drilled.I betekent droog tandvleesaandoeningen en mond en tandbederf die optreedt zelfs als u zorg voor uw tanden.
  1. Wanhoop: Het hebben om hulp te vragen als u een zeer onafhankelijk persoon zijn geweest.
  1. Eigenwaarde: Onbekwaam om te werken en het verlies van het zelf, niet in staat aan te kleden en gevoelens van aantrekkelijkheid verlies niet in staat om kleine taken die je altijd hebt gedaan uit te voeren presentabel partner, voel me zo nutteloos, Esteem bereikte skids, waardoor depressie, angst en suïcidale gedachten.
  1. Mourning.Mourning verlies van mijn carrière, aan de moeder dat ik elke vorm van positieve toekomst etc.Apathy zijn. Anger. Anger. Niet echt leven in stilte, terwijl die dood – pijnlijk nutteloos BESTAANDE. Gevoel verkeerd begrepen door iedereen, die de isolatie verder vergroot. Het delirium van wakker worden elke twee uur ‘s nachts elke avond voor de komende jaren. Het totale gebrek aan zelfvertrouwen is een understatement. De schuld van het niet de perfecte vrouw, moeder, grootmoeder, dochter, werknemer … verdriet om het leven dat ik had, verdriet om het leven dat ik gepland, Frustratie Ik kan niet denken of spreken goed
  1. krampen, misselijkheid, plassen de hele tijd, waardeloosheid, vermoeidheid, woede, angst voor de toekomst, of gewichtstoename, zwakte, vermoeidheid, pijn, vergeetachtigheid, psychische stoornissen, angst of paniek attacks.headache eenzaamheid, gevoeligheid voedsel pijn van de pijn op de borst lopen lichtgevoeligheid lijst blijft deferential symptoms.Sometimes iedereen interesse verloren in het algemeen voor alles en iedereen.
  1. Memory, artsen niet of niet geven u de zorg time.Loss familie vrienden gefrustreerd met je omdat je ze niet de aandacht en de dingen die je altijd hebt gedaan before.Headaches migraine aller tijden kan geven voortdurende veranderingen in het gezichtsvermogen.
  1. Gevoel veel ouder dan je werkelijke leeftijd.

 

  1. Balans: het gevoel dat je altijd dalen als gevolg van verlies van evenwicht … Dus dit brengt mij tot meer angst en paniek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *